Σου-Κου Family: «Έκλεισαν» τα ονόματα του πάνελ για την νέα εκπομπή Χάρη - Αντελίνας

Θα είναι κι ένας παίκτης του Survivor ανάμεσά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σου-Κου Family: «Έκλεισαν» τα ονόματα του πάνελ για την νέα εκπομπή Χάρη - Αντελίνας

Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την ομάδα πάνελ της νέα εκπομπής του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας, «Σου – Κου Family».

Το πρωί της Παρασκευής, η δημοσιογράφος της Φωλιάς των Κου Κου, Δήμητρα Καλφούντζου, αποκάλυψε την ομάδα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες των Κου Κου, στην εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνα θα βρίσκεται η Χριστίνα Πολίτη, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Μαρία Αντωνά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα είναι σχολιαστής του Survivor. Μέσα σε όλα, αποκαλύφθηκε και το χρηματικό ποσό που έλαβε ο Χάρης Βαρθακούρης για την παρουσίαση του Big Brother.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

«Σου-Κου Family»: Οι πρώτες δηλώσεις Χάρη - Αντελίνας

Το πρωί της Τετάρτης, ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις για το «Σου-Κου Family» στην κάμερα του Πρωινού.

Το αγαπημένο ζευγάρι αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό τους βήμα και για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στην καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σου-Κου Family».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέφερε: «Αισθάνομαι ευτυχισμένη γιατί έχω πει στο παρελθόν ότι το ζωντανό είναι κάτι που χτυπάει στην καρδιά μου και επιτέλους ήρθε η ώρα να το κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενη πόσο μάλλον που το κάνω με τον άνδρα μου που με ξέρει καλά, ξέρει τα κουμπιά μου και εγώ τα δικά του.

Δεν υπάρχει παρθενογέννηση, στην εκπομπή θα υπάρχει πολύ μουσική. Να πω ένα πελώριο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ήρθαν για το πάνελ, θα είναι άνθρωποι που θα επιλέξει το κανάλι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος απέναντι μου θα είναι η εξαιρετική Ναταλία Γερμανού που την αγαπώ πολύ, το θέμα είναι να υπάρχει δουλειά».

Ενώ ο Χάρης Βαρθακούρης από την μεριά του είπε: «Δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσω για αυτή την εκπομπή. Εμένα τελείωσε το Big Brother, είχαμε κανονίσει κάτι άλλο με το κανάλι, αλλά προέκυψε αυτό. Για να ξεγελάσω τον εαυτό μου έχω πει ότι κάθε εβδομάδα θα θεωρώ ότι είμαι καλεσμένος στην εκπομπή της γυναίκας μου.

Η εκπομπή θα έχει μουσική και σιγά σιγά νομίζω ότι θα τα βρω τα βήματα μου για να αισθανθώ ότι είναι και αυτό το στοιχείο μου. Θεωρώ τον εαυτό μου ικανό για τα πάντα, πιστεύω ότι η καινούργια εκπομπή δεν θα είναι κάτι πιο δύσκολο. Χωρίς την Αντελίνα δεν θα το έκανα». Στο μεταξύ, δείτε εδώ τι δήλωσε το ζευγάρι αναφορικά με τον ανταγωνισμό που θα έχει η εκπομπή τους αν έχουν απέναντι την.. Γερμανού!