Τάσος Ιορδανίδης: «Έχω σχεδόν ερωτική σχέση με την κόρη μου, την διεκδικώ σαν να είναι κοπέλα που θέλω»

Απίστευτη εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Ιορδανίδης: «Έχω σχεδόν ερωτική σχέση με την κόρη μου, την διεκδικώ σαν να είναι κοπέλα που θέλω»

Το πρωί της Παρασκευής ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με την κόρη του, την οποία όπως δήλωσε ο ίδιος, την διεκδικεί σαν να είναι κοπέλα που θέλει.

Ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα και δεν κρύβει λεπτό την αδυναμία που έχει στην μικρή κορούλα του.

Ο ίδιος ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά «πως σέρνεται στα πατώματα» για να κερδίσει ένα βλέμμα της, το οποίο με δυσκολία και κόπο τελικά το κατακτά.

Ο Τάσος Ιορδανίδης, στο τέλος, αποκάλυψε πως αδυναμία έχει στη μητέρα της αλλά προσπαθεί να αναπτύξει μαζί της ένα αντίστοιχο δέσιμο. Πριν λίγο καιρό, παρεμπιπτόντως, έκανε έκκληση βοήθειας. Τι συνέβη;

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Λίγα λόγια για τον Τάσο Ιορδανίδη

Ο Τάσος Ιορδανίδης γεννήθηκε στις 28 Μαΐου του 1982 στον Πειραιά, και είναι ηθοποιός. Αποφοίτησε το 2005 από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και από τότε ασχολείται με την υποκριτική αλλά και με την παραγωγή θεατρικών κυρίως παραστάσεων.

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές, όπως: "Λίτσα.com (2008)", "Πόσο γλυκά με σκοτώνεις (2006)", και "Ιατρικό απόρρητο (2008)", καθώς και σε guest εμφανίσεις σε επεισόδια των σειρών "Στο παρά 5 (2005)", ως προπονητής κολύμβησης, "Το κόκκινο δωμάτιο (2006)", "Σε είδα... (2008)" κ.α. Το 2015, μας συστήθηκε ως Κωνσταντίνος, στη κωμική σειρά του Mega "Ηρωίδες".

Στον κινηματογράφο έπαιξε στην δραματική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Αν... (2012)".

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2011 ο Τάσος Ιορδανίδης παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό Θάλεια Ματίκα, με την οποία ήδη συζούσε αρκετά χρόνια. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά με κουμπάρους τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα.

Ο γάμος τους σχολιάστηκε αρκετά καθώς οι δυο τους επέλεξαν να υποδεχτούν τους καλεσμένους τους στο γαμήλιο πάρτυ ντυμένοι "Τάσος και Γκόλφω". Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013, η Θάλεια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, στο μαιευτήριο Γαία.