Βασίλης Παλαιολόγος: Ο ηθοποιός και νοσηλευτής μιλά για το εμβόλιο - «Έκανα το καθήκον μου»

Όλα όσα αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλης Παλαιολόγος: Ο ηθοποιός και νοσηλευτής μιλά για το εμβόλιο - «Έκανα το καθήκον μου»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Βασίλης Παλαιολόγος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο και αναφέρθηκε στο εμβόλιο κορωνοϊού που έκανε.

Ο ηθοποιός και νοσηλευτής μοιράστηκε πριν από λίγες μέρες με τους διαδικτυακούς τους φίλους το εμβόλιο που έκανε προκειμένου να περάσει το δικό του ενθαρρυντικό μήνυμα.

Μπορεί να τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι», εδώ και χρόνια όμως εργάζεται ως νοσηλευτής στο νοσοκομείο «Παίδων».

Ο Βασίλης Παλαιολόγος είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι καλά, δεν έχω παρουσιάσει κάτι. Μετά από αυτή τη φωτογραφία που ανέβασα από χαρά, πραγματικά μου έκανε εντύπωση γιατί έγινε ένα σούσουρο. Έκανα το αυτονόητο και έκανα το καθήκον μου ως επαγγελματίας υγείας, αλλά και ως ηθοποιός. Θέλω πολύ σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Το σύμπαν διέταξε μία παύση στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Πρέπει να αναλογιστούμε για ποιον λόγο έγινε αυτή η παύση και πώς μπορούμε οχυρωμένοι να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι».

Βασίλης Παλαιολόγος εμβόλιο κορωνοϊού

Πρόθυμη να κάνει το εμβόλιο είναι και η Βάνα Μπάρμπα: «Με χαρά θα κάνω το εμβόλιο! Είμαι συνειδητοποιημένη»

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA», η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στον κορωνοϊό αλλά και στο εμβόλιο, λέγοντας πως εννοείται πως θα το κάνει και η συνωμοσιολογία που επικρατεί είναι ανόητη.

«Ζούμε αγκαλιά με τον φόβο. Κάθε αγκαλιά που μας έδινε χαρά μας φοβίζει. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που περνάμε» είπε αρχικά μιλώντας για την πανδημία.

Σε ερώτηση για τους εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό η Βάνα Μπάρμπα τόνισε ότι προτίθεται να κάνει το εμβόλιο, όπως και ο Γιώργος Παπαδάκης. «Θα κάνω με μεγάλη χαρά το εμβόλιο. Ποιος δεν θα ήθελε να πάει στην πηγή και να πιει νερό. Είμαι συνειδητοποιημένη. Από το να ζώ με το φόβο και να μη ζω στην ουσία, χίλιες φορές να διώξω το φόβο και να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου με αξιοπρέπεια και μια παλιά κανονικότητα» και πρόσθεσε. «Έχω έξι μήνες να δω τους γονείς μου. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να μην μπορείς να αγκαλιάσεις το γονιό σου» υπογράμμισε η Βάνα Μπάρμπα.

Τέλος χαρακτήρισε ανόητη όλη αυτή η συνωμοσιολογία γύρω από το εμβόλιο. «Δεν γίνεται να μπορούμε να δούμε το φως στο τούνελ και να λέμε όχι» κατέληξε.