Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη από την Κρήτη

«Ζήτω οι γύροι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη από την Κρήτη

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά την επιστροφή της στην Κρήτη και στην οικογένεια της. Περίπου ένα μήνα από το τέλος του Big Brother, η νικήτρια γύρισε στον τόπο καταγωγής της.

Η δικηγόρος, είναι καθημερινή χρήστη του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες ευχές και σκέψεις. Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του τελευταίου διαστήματος και όχι άδικα, αφού και στον τελικό του ριάλιτι δεν έλειψαν οι κινήσεις, αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Χθες λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ευχαριστούσε τους ντελιβεράδες, αφού μόλις είχε παραλάβει τα 4 σουβλάκια της.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη  Κρήτη Instagram

Η απάντηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στην Ελένη Γερασιμίδου

Συνέντευξη παραχώρησε την Τρίτη στο Πρωινό η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία εξέφρασε για άλλη μια φορά την άποψή της για τα ριάλιτι αλλά και για τη νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη χωρίς καθόλου κολακευτικά σχόλια, δείτε εδώ όσα είπε.

Η ίδια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει κι έτσι δημοσίευσε ένα story μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αναφέροντας:

«Βαριά η λέξη «παρακμή». Βαρύ το χρέος μου να δικαιολογώ άνθρωπο των τεχνών, μια ηθοποιό που τόσο πολύ εκτιμώ το έως τώρα αξιόλογο έργο της. Τα λόγια της ξεχείλισαν από δήθεν συμπόνια τόσο προς το πρόσωπό μου όσο και ως προς τον κόσμε μου πρόσωπό σου. Όπως η ίδια διατύπωσε: «Καημένο το κορίτσι… Καημένος κι ο κόσμος.»

Η αξία της ανθρωπιάς μου σε συνδυασμό με τις αρχές μου, με την παλικαρίσια καρδιά κι υπερηφάνεια μου, με κατευθύνουν ώστε να προχωρήσω δίχως να σκύψω το κεφάλι μου, δίχως να γυρίζω πίσω στο άκουσμα των «αδύναμων» που καυχιούνται έχοντας απόψεις που δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα αλλά σε τύπου μυθοπλασίες, διότι απλούστατα δεν θέλω να τους συμπονέσω. Είναι λυπηρό ένας άνθρωπος να πολεμά το σωστό εφόσον του είναι άγνωστο. Είναι ξεκάθαρο πως ποτέ δεν είχε παρακολουθήσει την πορεία μου στο Big Brother. Επιπλέον δεν είναι αξιοπρεπές κι ηθικό να προσβάλει τους τόσους χιλιάδες ανθρώπους που με στήριξαν.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη απαντά στην Γερασιμίδου