Πιο μακριές βλεφαρίδες και από τη Σία έβαλε η Εριέττα μετά το Bachelor

Απίστευτη η εικόνα της! Σαν άλλος άνθρωπος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πιο μακριές βλεφαρίδες και από τη Σία έβαλε η Εριέττα μετά το Bachelor

Σαν άλλος άνθρωπος είναι εμφανισιακά η Εριέττα, μετά το τέλος του The Bachelor. Πλέον βάφεται πιο έντονα, ενώ πήρε την απόφαση να βάλει και ψεύτικες βλεφαρίδες που είναι πιο μακριές και από αυτές που φορούσε η Σία στην αρχή του ριάλιτι.

Η Εριέττα Παπαγιώτου, μέσα στο παιχνίδι σίγουρα τράβηξε πολλά σχόλια, από την αρχή μάλιστα. Δεν θα ξεχάσουμε μάλιστα ποτέ την στιγμή που είπε πως η Μάνη είναι... νησί.

Μετά το Bachelor λοιπόν πήρε την απόφαση να αλλάξει εμφάνιση. Φόρεσε την ψεύτικη βλεφαρίδα και σε κάθε ανοιγόκλεισμα του ματιού σηκώνει... θύελλα.

ψεύτικες βλεφαρίδες Εριέττα

Εριέττα Παπαγιώτη: 13 κιλά πήρε για χάρη του Παναγιώτη στο The Bachelor

Μετά το τέλος του The Bachelor, η Εριέττα Παπαγιώτη έκανε αποκαλύψεις για το παιχνίδι μέσα από την "ιδιωτική κατακραυγή" του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως πήρε 13 κιλά όσον ήταν στη βίλα, για χάρη του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Μετά λοιπόν αφού ξέσπασε για τους Έλληνες κατέκριναν το Bachelor, αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μέσα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, είπε πως έτρωγε όλη την ημέρα με αποτέλεσμα να πάρει πάνω από 10 κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Μπήκα 44 κιλά και βγήκα από το παιχνίδι 58. Τώρα ευτυχώς έχω χάσει κάποια με τη βοήθεια διαιτολόγου», είπε μεταξύ άλλων.

Η Ερριέτα πριν το The Bachelor

Εριέττα Παπαγιώτη Bachelor

Η Εριέττα μετά το The Bachelor

Εριέττα Παπαγιώτη Bachelor αποχώρηση

Η Εριέττα πριν γίνει η "Βασιλική κόμπρα" του Bachelor είχε πάει στο Shopping Star

Και όπως, η Εριέττα πριν μπει στο Bachelor, ήταν σαν ένας άλλος άνθρωπος. Πολύ πριν γίνει "Βασιλική κόμπρα" και συγκεκριμένα, πριν 2 χρόνια είχε πάει στο Shopping Star. Εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα, ένα γεγονός που σχολίασε μέχρι και η Κατερίνα Καραβάτου έντονα.

Η 21χρονη είχε λάβει μέρος στο παιχνίδι με τη Βίκυ Καγιά και ήταν πολύ διαφορετική, τόσο στην εξωτερική εμφάνισή της όσο και στο στιλιστικό κομμάτι, καθώς τα ρούχα που είχε επιλέξει ήταν πολύ "καθωσπρέπει" και σύμφωνα με την fashion expert "μεγαλίστικα".

Σήμερα, ωστόσο οι εμφανίσεις της είναι "καυτές" και στο Instagram με κάθε ανάρτηση της προκαλεί αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους.