Η Μαρία Μενούνος διέψευσε τις φήμες που την θέλουν έγκυο

Δεν θα γίνει ακόμα τελικά μαμά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μαρία Μενούνος διέψευσε τις φήμες που την θέλουν έγκυο

Πριν από μερικές ημέρες τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι φήμες που ήθελαν την Μαρία Μενούνος να είναι έγκυος σε δίδυμα, κάτι όμως η ίδια τελικά διέψευσε.

Η όλη παρεξήγηση ξεκίνησε όταν η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε στον αέρα του της podcast πως περιμένει να γεννηθούν τα παιδιά της και με τον ερχομό τους, μαζί με τον Kevin να μετακομίσουν στο Nashville και να ζήσουν μια χαλαρή και ήρεμη ζωή.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν θέλει εννοείται να αποκτήσει παιδιά αλλά ακόμα δεν είναι έγκυος.

Ο λόγος που παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις της περί εγκυμοσύνης

Η ίδια μίλησε στο People και είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ακόμα στην διαδικασία αλλά δεν υπάρχει ακόμα εγκυμοσύνη. Αυτό είναι το σχέδιό μας αλλά δεν έχουμε ακόμα ευχάριστα νέα για να τα ανακοινώσουμε».

Η Μαρία Μενούνος εξήγησε πως η ελπίδα να γίνει γιαγιά βοήθησε τη μαμά της να ξεπεράσει τον κορωνοϊό και να συνεχίσει πιο εύκολα τη μάχη της με τον καρκίνο στον εγκέφαλο.

«Αυτό που λέω στη μαμά μου είναι πως κάθε λεπτό και κάθε μέρα θα γίνεται καλύτερα, Χτες της εξήγησα πως πρέπει να είναι δυνατή μιας και θα έρθουν τα εγγόνια σου. Σίγουρα την επόμενη χρονιά θα εμφανιστούν αλλά δεν ξέρω ακόμα πότε ακριβώς» είπε η παρουσιάστρια με εμάς να συμπεραίνουμε ότι ίσως και να υπερέβαλε λίγο προκειμένου να βοηθήσει την μητέρα της.

Η Μαρία είχε δηλώσει στο Entertainment Tonight τον Νοέμβριο 2019, πως έχει μπει στην διαδικασία να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης, μιας και η ίδια, ειδικά μετά την περιπέτεια με τον όγκο στον εγκέφαλο το 2017, δεν ήθελε να υποβάλλει το σώμα της σε μια ακόμα εξωσωματική. «Ο Κέβιν και εγώ έχουμε συμπληρώσει τα χαρτιά σε πρακτορείο για την απόκτηση παιδιών μέσω παρένθετης, Του είπα να στείλει τα χαρτιά και να ξεκινήσει η διαδικασία για να αποκτήσουμε παιδιά».