Έντουαρντ Στεργίου: Οι ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram και η σχέση του με το κοινό του

Tα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έντουαρντ Στεργίου: Οι ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram και η σχέση του με το κοινό του

Ο Έντουαρντ Στεργίου μίλησε στη κάμερα των Κου Κου το πρωί της Παρασκευής και αποκάλυψε πως διαχειρίζεται τι κοινό του αλλά και πως αντιδρά στις ακατάλληλες φωτογραφίες που του στέλνουν.

«Μου στέλνουν μηνύματα στα social media και με ρωτούν:"Για πες Έντουαρντ, ποια φωτογραφία θέλεις να ανεβάσω;" Θέλουν τη συμβουλή μου, ναι και προσπαθώ να απαντάω σε κάποια μηνύματα, δεν θέλω να είμαι αυτός ο απόμακρος ο τύπος, ο απλησίαστος», δήλωσε για τα social media.

Ενώ για τις ακατάλληλες φωτογραφίες δήλωσε:

«Βλέπω ένα μήνυμα με τέσσερις φωτογραφίες και μια ερώτηση: "Απλά πες μου αν σου αρέσει..." Ανοίγω τις φωτογραφίες και ήταν ακατάλληλο το περιεχόμενο. Εννοείται δεν απάντησα σε αυτό το μήνυμα και δεν μπορώ να απαντάω σε τέτοια μηνύματα γιατί είναι κάπως άβολα», αποκάλυψε στην κάμερα του star.

έντουαρντ στεργίου

Έντουαρντ Στεργίου: "Το έχω καταλάβει ότι ο κόσμος με ήθελε νικητή του GNTM 3"

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, της Ναταλίας Γερμανού, βρέθηκε ο Έντουαρντ Στεργίου λίγο καιρό μετά το τέλος του GNTM 3 (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει) και μίλησε ανοιχτά τόσο για την εμπειρία που βίωσε στο σπίτι, όσο και για πράγματα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες και δεν είδαμε ποτέ εμείς σαν τηλεθεατές.

«Τον τελευταίο καιρό βιώνω την αγάπη του κόσμου και μου αρέσει πάρα πολύ. Το έχω καταλάβει ότι ο κόσμος με ήθελε νικητή. Μου αρέσει που ο κόσμος το εκλαμβάνει έτσι αλλά δεν έγινε. Όμως θα γίνουν άλλα. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι η φωτογραφία μου ήταν πολύ καλή κι ίσως αξίζω να βρίσκομαι στην κατάταξη αλλά η γνώμη των κριτών είναι υποκειμενική. Δεν είναι δουλειά μου να μπω στις λεπτομέρειες γιατί βρίσκομαι εκεί που βρίσκομαι. Ήθελα να κάνω το δικό μου κομμάτι.

Σκοπός μου ήταν να δίνω ικανοποιητικό αποτέλεσμα το 100%. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι θα πάρω την καλύτερη φωτογραφία και δεν την έπαιρνα. Υπήρξε μία στιγμή μέσα στο παιχνίδι, στις αρχές που ήθελα να φύγω με οικειοθελή αποχώρηση, είχα μιλήσει με άνθρωπο της παραγωγής γιατί ήμουν σε μία κατάσταση φρίκης. Λέω δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που συμβαίνει. Πάλευα με τον εαυτό μου και με την ψυχολογία μου κι ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω από το παιχνίδι.»