The Voice highlights 8/1: Η απογοήτευση του Ρουβά, το "καρφί" της Ζουγανέλη και απίστευτο Μουζουράκης

Όλα όσα είδαμε χθες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice highlights 8/1: Η απογοήτευση του Ρουβά, το

Χθες, είδαμε στις οθόνες μας το The Voice και ήταν απολαυστικό. Μάλιστα, έχουμε όλα τα highlights. Ανάμεσα τους, η απογοήτευση του Ρουβά με παίκτες, το "καρφί" της Ελεονώρας Ζουγανέλη σε διαγωνιζόμενη και ο απίστευτος Μουζουράκης.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την ανακοίνωση το show πλέον θα προβάλλεται Παρασκευές.

Αυτά είναι τα highlights του The Voice

Ο Μουζουράκης της μιλούσε αλλά εκείνη δεν καταλάβαινε Ελληνικά

The Voice highlights 8/1

Στο τελευταίο knockouts ξεκίνησε με τρεις διαγωνιζόμενους από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Όταν τελείωσαν τις ερμηνείες τους οι coaches κλήθηκαν να σχολιάσουν, με τον Πάνο Μουζουράκη να απευθύνεται στην Αντριάνα.

Το θέμα όμως ήταν ότι η διαγωνιζόμενη δεν καταλάβαινε… Ελληνικά με αποτέλεσμα να λιώσουν όλοι στα γέλια.

Έμεινε άφωνος ο Μουζουράκης με την αποκαλυπτική εμφάνιση παίκτριας

Η Βαλέρια εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό και πολύ "καυτό" μαύρο φόρεμα κι έκανε τον Πάνο Μουζουράκη να μείνει άφωνος.

Μετά την ερμηνεία της, εκείνος σηκώθηκε από τη θέση του, την πλησίασε και της είπε:

«Βαλέρια, κατ αρχάς πόσο υπέροχη είσαι! Δηλαδή αυτό που φοράς…», της είπε έχοντας χάσει τα λόγια του από την αποκαλυπτική της εμφάνιση και αμέσως μετά τη ρώτησε πόσους followers έχει στα social media. «Μετά από αυτό το φόρεμα θα αποκτήσεις περισσότερους. Μπράβο είναι τόσο ωραίο να μην αποκαλύπτεις αλλά να… μην αφήνεις και πολλά στη φαντασία», συμπλήρωσε και μετά της έκανε κριτική του

Το "καρφί" της Ζουγανέλη σε παίκτρια - «Δεν χρειάζεται να καλοπιάνεις τον εαυτό σου»

Στη σκηνή του ανέβηκαν από την ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη, η Ίρις Μουτούς, ο Μανώλης Κοντοπάνος και η Χριστίνα Λιόλου.

Όταν η κριτής πήρε τον λόγο λοιπόν, είπε στην ίριδα:

«Έχεις ένα χάρισμα και στη μορφή και στην όψη και όχι μόνο ότι είσαι όμορφη. Έχεις μία παρουσία που αν δουλέψεις μπορεί να σε βοηθήσει. Εάν δουλέψεις… Υπάρχει και μία πιθανότητα να μείνει μόνο μία ωραία παρουσία.

Εύχομαι να σoυ δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς ουσιαστικά αυτό το δώρο που έχεις και να πετύχεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Νομίζω ότι αυτοκανακεύεσαι παραπάνω από όσο σου χρειάζεται, είσαι δυνατό κορίτσι και δεν χρειάζεται να καλοπιάνεις τον εαυτό σου. Μπορείς, πιστεύω να το κάνεις και χωρίς κανάκεμα».

Απογοητευμένος ο Σάκης Ρουβάς με την ομάδα του

Αιμίλιος Συμβουλίδης, Νάντια Ιαρατζούλι και Σταμάτης Λύκος ανέβηκαν στη σκηνή από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και δεν έδειξε καθόλου ευχαριστημένος από τις ερμηνείες τους των ντραγουδιών που τους έδωσε.

Μάλιστα δυσκολεύτηκε να αποφασίσει ποιος θα πάρει εισιτήριο για την επόμενη φάση των battles.

«Θέλω να σας πω παιδιά ότι δεν είμαι πολύ χαρούμενος. Και είναι εκπληκτικό πως καμιά φορά τυχαίνει και ο ένας παρασύρει τον άλλον με κάποιον τρόπο. Ήσασταν και οι τρεις πιο αδύναμοι ακόμα και από τις πρόβες. Και παρόλο που είπαμε αρκετά πράγματα και δεν είχαμε την καθαρότητα τα σκέψης να τα εφαρμόσουμε σήμερα… Σαν να μην έγιναν ποτέ οι πρόβες που κάναμε», είπε μεταξύ άλλων.