Κωστόπουλος: "Έσπασε" τη σιωπή του για τη Λιόλιου - «Τι σε νοιάζει εσένα ρε μ@λ@κ@ αν έχω γκόμενα;»

«Όταν συκοφαντείς γυναίκα, είσαι ερπετό, από σκουλήκι έως φίδι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωστόπουλος:

Για πρώτη φορά Πέτρος Κωστόπουλος, μίλησε για την σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου, την οποία αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day. Ενώ, αναφέρθηκε και στο ταξίδι του στο Νουμπάι και την συνάντηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Όπως πολλές φορές ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των media, το ταξίδι αυτό πραγματοποίησε για λόγους δουλειάς και όχι διασκέδασης, όπως έσπευσαν να σχολιάσουν κάποιοι.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος λοιπόν, μέσα από κείμενο του στο znews.gr, μίλησε για όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα.

Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου σχέση

«Σκόνη τον έκανα τον Τσιτσιπά στο τάι μπρέικ! 7-5! Ήρθε δεύτερος στα μπινελίκια. Παρότι είναι εκεί για προπονήσεις. Οι διάφοροι άλλοι κοσμικοί, δεκάδες, έφυγαν στον πρώτο γύρο. Τα πολυβόλα σημάδεψαν συγκεκριμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά στο άρθρο του.

Επίσης, αποφάσισε να αναφερθεί για πρώτη φορά και στην Κατερίνα Λιόλιου.

«Τέτοιοι «καλοί Χριστιανοί» ξέσκιζαν εμένα και την κοπέλα που έβγαλαν ότι έχω σχέση (όταν συκοφαντείς γυναίκα, είσαι ερπετό, από σκουλήκι έως φίδι) Αυτοί. Που καταδικάζουν Μαγδαληνές. By the way, τι σε νοιάζει εσένα ρε μ@λ@κ@ αν έχω κι αν δεν έχω γκόμενα;», έγραψε σε κάποιο άλλο σημείο του κειμένου του.

Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι νέες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την σχέση Λιόλιου - Κωστόπουλο

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα κυκλοφορούν κοινές φωτογραφίες της Κατερίνας Λιόλιου και του Πέτρου Κωστόπουλου που επιβεβαιώνουν την σχέση τους.

Για το ζευγάρι μάθαμε αρχικά μέσω από τα κοινά στιγμιότυπα που έχουν δημοσιευτεί στις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Ντουμπάι.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Ευτυχείτε πρόβαλλε τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες που τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός.

Σύμφωνα με την εκπομπή, το ζευγάρι είναι επίσημα μαζί εδώ και δύο μήνες και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα