Τόλμησε την μεγαλύτερη αλλαγή η Μάρω Λύτρα - Έβαψε τα μαλλιά της.. ροζ!

Η 50χρονη τραγουδίστρια υιοθέτησε νέο look και της πάει φοβερά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τόλμησε την μεγαλύτερη αλλαγή η Μάρω Λύτρα - Έβαψε τα μαλλιά της.. ροζ!

Η Μάρω Λύτρα είναι σήμερα 50 χρονών και δηλώνει πιο τολμηρή από ποτέ, μιας και έκανε την απόλυτη ροζ αλλαγή στα μαλλιά της.

Την γνωρίσαμε στην εποχή του Fame Story και από τότε έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες στην καριέρα της. Παρόλα αυτά, για αρκετό διάστημα αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να έχει φτάσει τα 50 αλλά δεν έχει αλλάξει εμφανισιακά και σχεδόν πάντα το look της έμενε το ίδιο ωραίο. Ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μια πολύ τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της.

Η ίδια δεν δίστασε να τα κόψει καρέ και να τα βάψει.. ροζ! Φυσικά, την αλλαγή αυτή την μοιράστηκε αμέσως με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στο instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αλλαγή αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη και οι ακόλουθοι της φαίνεται να εντυπωσιάστηκαν πολύ από την απόφαση της να αποκτήσει ένα νεανικό και τολμηρό hair look.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες

Μάρω Λύτρα αλλαγή στα μαλλιά

Μάρω Λύτρα ροζ μαλλιά

Μάρω Λύτρα

Λίγα λόγια για την Μάρω Λύτρα

Η Μάρω Λύτρα (3 Νοεμβρίου 1970) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, με καταγωγή από τη Λευκάδα και το Μεσολόγγι.

Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της έζησε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Σπούδασε μουσική στο McGill University Conservatory of Music.

Το 2017 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Theo Pappas στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Το 2003-2004 έλαβε μέρος στο reality show Fame Story 2 με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων. Αμέσως μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, συμμετείχε στο cd single της Julie Massino «I'm in love», με το ντουέτο με τίτλο «Όσο γυρίζει η γη», το οποίο έγινε χρυσό.

Τον Μάιο του 2005 κυκλοφόρησε η πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Μικρές Αμαρτίες». Το πρώτο single έχει τον τίτλο «Υπάρχει άλλη», σε μουσική και στίχους του Ανδρέα Μπονάτσου, ο οποίος υπογράφει 2 ακόμη τραγούδια στο δίσκο της Μάρως Λύτρα. Μουσική και στίχους σε 2 κομμάτια έχει γράψει ο Τάκης Δαμάσχης, ενώ σε ένα κομμάτι ο ίδιος έχει γράψει την μουσική μαζί με την Ειρήνη Δούκα και στίχους δικούς του σε συνεργασία με τον Φίλιππο Κοντάκο.

Ο Anthony James και ο Yiorgos Bellapaisiotis από τη Sony Emporium (ένα team συνθετών και στιχουργών με έδρα τη Νέα Υόρκη) υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους στο ξένο τραγούδι "Lovin' this dream", ενώ στο τραγούδι "Μη με κοιτάς" (Give me a sign) σε μουσική δική τους, τους ελληνικούς στίχους υπογράφει η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού έγραψε επίσης τους στίχους στο τραγούδι "Μα δεν μπορώ να σε ξεχάσω". Ένα ακόμα τραγούδι του δίσκου είναι το "Η αγάπη πέντε γράμματα" σε μουσική Σπύρου Ρασσιά και στίχους Μίνας Βλαστά. Τέλος έκπληξη στον δίσκο αποτελεί η ερμηνεία της Μάρως στην μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Πουλόπουλου «Φίλε» σε μουσική Γιάννη Μπιθικώτση και στίχους της Σάσας Μανέτα. Στα Mad Video Music Awards 2006 ήταν υποψηφία σαν πρωτοεμφανιζόμενη με το κομμάτι «Υπάρχει άλλη».