Έξαλλος ο Κωστόπουλος με τα σχόλια για την ηλικία του - «Έκανα ωραία ζωή με τα λεφτά που έβγαλα...»

«Το να κράζεις κάποιον για τη διαφορά που έχει με υποτιθέμενη κοπέλα είναι ρατσισμός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Κωστόπουλος με τα σχόλια για την ηλικία του - «Έκανα  ωραία ζωή με τα λεφτά που έβγαλα...»

Μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι και μόλις πληροφορήθηκε για τα όσα γράφτηκαν για εκείνον και την Κατερίνα Λιόλιου, μετά την αποκάλυψη του Happy Day πως είναι σε σχέση, ο Πέτρος Κωστόπουλος έγινε έξαλλος. Ειδικά, όταν έγινε αναφορά στην ηλικία του και την διαφορά που έχει με την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα στο internet γράφτηκε ως αστείο, ότι η Κατερίνα Λιόλιου έστειλε το 4 στο 13033 (Δηλαδή βοήθεια σε ηλικιωμένο), για να δει τον Πέτρο Κωστόπουλο. Το γεγονός αυτό τον έκανε να απαντήσει καταλλήλως.

Το κείμενο του Πέτρου Κωστόπουλου για την ηλικία του

Ξέρετε τι είναι ρατσισμός λοιπόν στο 2021. Και ρωτάω, δήθεν ευαίσθητα πλάσματα των πάνελ και των social media, που πολλοί ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες και έχετε πέσει θύματα ρατσισμού: Το να κράζεις κάποιον για την ηλικία του και τη διαφορά που έχει με υποτιθέμενη κοπέλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ; Ή ΟΧΙ;; Βλέπω άτομα που σε παλιές εποχές θα μάζευαν γιαούρτια να κριτικάρουν και να καταδικάζουν χωρίς έλεος. Εσύ διαλέγεις στο κρεβάτι σου όποιον θέλεις και καταδικάζεις όποιον κράζει. Σωστά; Το να λες συνέχεια με έκπληξη τη διαφορά ηλικίας, τι είναι, αγοράκι/κοριτσάκι μου;
Έστω και αν για το παραμύθι, με αποκαλείς και γοητευτικό. Έλα, ρε! Εγώ νόμιζα ότι είπες ότι μία γυναίκα θα έστελνε το 4 για βοήθεια σε ηλικιωμένο για να με δει. Με είδες σε φωτογραφίες στο Instagram και είμαι μπαταρισμένος πολύ, ραμολί, και είπες να το πεις για το 4.

Εκτός εάν κι εγώ και όσοι είναι κοντά μου εξαιρούνται και από τον αντιρατσισμό. Επειδή έκανα μια ωραία ζωή εδώ και 40 χρόνια με τα λεφτά που έβγαλα από τη δουλειά μου και εσύ δεν πρόκειται να την κάνεις ποτέ, σου φταίω; Επειδή έκανα μια ωραία οικογένεια που έσπασε τα ρεκόρ διάρκειας στη σόουμπιζ; Που δεν παρακάλεσα κανέναν; Ή μήπως γιατί επιμένω να θεωρώ ότι όπως και όλες οι επιλογές, το να είσαι λευκός, άντρας και στρέιτ είναι κι αυτή μια κανονική υπόθεση; Όπως σέβομαι, θέλω να με σέβονται. Ό,τι μαλακία και να ‘κανα, και πολλές έχω κάνει στη ζωή μου, ακολουθώ αυτό που λέει ο Τζακ Κέρουακ Live, travel, adventure, bless and don’t be sorry, έγραψε Znews.gr,

Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου σχέση

«Σκόνη τον έκανα τον Τσιτσιπά στο τάι μπρέικ! 7-5! Ήρθε δεύτερος στα μπινελίκια. Παρότι είναι εκεί για προπονήσεις. Οι διάφοροι άλλοι κοσμικοί, δεκάδες, έφυγαν στον πρώτο γύρο. Τα πολυβόλα σημάδεψαν συγκεκριμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά sε άλλο μέρος στο άρθρο του.

Επίσης, αποφάσισε να αναφερθεί για πρώτη φορά και στην Κατερίνα Λιόλιου.

«Τέτοιοι «καλοί Χριστιανοί» ξέσκιζαν εμένα και την κοπέλα που έβγαλαν ότι έχω σχέση (όταν συκοφαντείς γυναίκα, είσαι ερπετό, από σκουλήκι έως φίδι) Αυτοί. Που καταδικάζουν Μαγδαληνές. By the way, τι σε νοιάζει εσένα ρε μ@λ@κ@ αν έχω κι αν δεν έχω γκόμενα;», έγραψε σε κάποιο άλλο σημείο του κειμένου του.