Μετά τα Μεσάνυχτα: Ονόματα «φωτιά» οι πρώτοι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Δείτε τους πρώτοι εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μετά τα Μεσάνυχτα: Ονόματα «φωτιά» οι πρώτοι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Τα «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν σε λίγες μέρες με την Ελεονώρα Μελέτη να υποδέχεται στην εκπομπή της δύο ονόματα «φωτιά».

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα για της εκπομπής της έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, και πλέον θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 12:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα; On time, έχουν γυριστεί τα πρώτα γυρίσματα της εκπομπής και η Ελεονώρα Μελέτη πρόκειται να συναντήσει τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς και την λοιμοξιωλόγο Ματίνα Παγώνη, η οποία απασχόλησε με τις απόψεις και της προβλέψεις της για τον κορωνοϊό.

Μετά τα Μεσάνυχτα Νίκος Κοκλώνης

Μετά τα Μεσάνυχτα Ματίνα Παγώνη

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει για την επιστροφή της στον ALPHA

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει δυναμικά στην συχνότητα του ALPHA και η ίδια αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για τα «Μεσάνυχτα».

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια μπορεί στην φετινή σεζόν να αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες και αναποδιές, τελικά όμως η τύχη της χαμογέλασε και αναλαμβάνει ξανά την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» που αγάπησε πολύ τόσο η ίδια όσο και το κοινό.

Η Ελεονώρα λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία εξομολόγηση για την τηλεοπτική της επιστροφή και ανέφερε μέσα σε όλους και τους λόγους που αγαπά τόσο αυτή την εκπομπή.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

“Με αυτή τη φωτογραφία και ένα δελτίο τύπου που θα παραθέσω και πιο κάτω, ο Alpha ανακοινώνει και επίσημα πλέον αυτό που μήνες τώρα γνωρίζαμε οι άνθρωποι του. Επιστρέφουν τα «Μεσάνυχτα»...

Την αγαπώ αυτή την εκπομπή γιατί αγαπώ να μαθαίνω από τους ανθρώπους... Όλοι μα όλοι έχουν κάτι να πουν. Άλλοι, ιστορίες και γεγονότα που τους έφεραν στο επίκεντρο και άλλοι πράγματα για τη ζωή τους που εμείς δεν γνωρίζαμε. Ακόμα και πρόσωπα που έχουμε ακούσει να μιλούν ξανά και ξανά, ακόμα κ αυτά, πάντα κάτι θα έχουν καινούργιο να πουν. Μ’ αρέσει να ακούω τους ανθρώπους. Να τους παρατηρώ όταν μιλούν, να βλέπω το βλέμμα τους, τις κινήσεις τους, τη στάση τους, να αφουγκράζομαι τις παύσεις τους και τις σιωπές τους.

Δεν έχω ποτέ μπροστά μου έτοιμες, γραμμένες ερωτήσεις για τους καλεσμένους μου. Δεν ζήτω ποτέ από τους συνεργάτες μου να μου γράψουν τις ερωτήσεις της συνέντευξης. Όσο λιγότερα ξέρω γι’ τους ανθρώπους που κουβεντιάζω τόσο πιο πολύ απολαμβάνω τη διαδικασία.

Αγαπώ τα «Μεσάνυχτα» γιατί με βοηθούν μέσα από τις εξομολογήσεις τους οι άνθρωποι. Και αυτό που κάποτε κέρδιζα ταξιδεύοντας, μιλώντας με τον άγνωστο συνεπιβάτη δίπλα μου, ή πιάνοντας γνωριμία με ανθρώπους από ξένες χώρες το κάνω πλέον κ στη δουλειά μου. Κάθε άνθρωπος εκεί έξω, από εκείνος που αντιπαθείς (Και αυτό λέει πολλά από μόνο του) μέχρι εκείνον που θαυμάζεις, από αυτόν που γνωρίζεις καλά μέχρι εκείνον που δεν έχεις ξαναδεί στη ζωή σου, από εκείνον που για κάποιο λόγο κάποιοι τον κοιτούν περίεργα μέχρι τον πιο «αόρατο» για μερικούς, άνθρωπο, όλοι μα όλοι πάντα κάτι έχουν να πουν...

Να το λοιπόν και επίσημα: «Η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν για 3η χρονιά στον Alpha.Πολιτικοί, πρόσωπα της επικαιρότητας, καλλιτέχνες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας στις πιο προσωπικές και βαθιές τους εξομολογήσεις. Άνθρωποι που δύσκολα και σπάνια μιλούν για την προσωπική τους ζωή μοιράζονται μαζί μας, με πάθος, χωρίς φόβο, δύσκολες στιγμές που βίωσαν και μας ξυπνούν τα πιο βαθιά συναισθήματα. Ιστορίες αληθινές, συνεντεύξεις σπάνιες με την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας Μελέτη»", ήταν το μακροσκελές μήνυμα της παρουσιάστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ελεονώρα Μελέτη