Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφουν και επίσημα τα «Μεσάνυχτα» - Ποιες μέρες θα προβάλλονται;

Η ανακοίνωση του ALPHA

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφουν και επίσημα τα «Μεσάνυχτα» - Ποιες μέρες θα προβάλλονται;

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει πλέον και επίσημα στην τηλεόραση με την εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα και σήμερα ο ALPHA εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση για τις μέρες αλλά και τις ώρες που θα προβάλλεται η αγαπημένη εκπομπή.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Η καινούργια χρονιά είναι προ των πυλών και για ακόμη μια σεζόν, ο Alpha έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τους τηλεθεατές του. Από το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ο Alpha θα μας κάνει να… ξενυχτάμε καθημερινά, δημιουργώντας μια ενιαία ζώνη με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.

Κάθε βράδυ μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, θα παίρνουν τη θέση τους καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του τηλεοπτικού σταθμού και θα μας παρουσιάζουν θέματα και συνεντεύξεις, που δεν θα μείνουν ασχολίαστα!

Ελεονώρα Μελέτη Μετά τα Μεσάνυχτα

Κάθε Δευτέρα, ο Αντώνης Σρόιτερ έρχεται με το Tik Talk, κάθε Τρίτη αναλαμβάνει τη βραδινή ζώνη ο Τάκης Χατζής με το Direct, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη επιστρέφει ξανά η Ελεονώρα Μελέτη με τα Μεσάνυχτα - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι πρώτοι της καλεσμένοι. Οι Παρασκευές μας γεμίζουν μυστήριο με την Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει για την επιστροφή της στον ALPHA

“Με αυτή τη φωτογραφία και ένα δελτίο τύπου που θα παραθέσω και πιο κάτω, ο Alpha ανακοινώνει και επίσημα πλέον αυτό που μήνες τώρα γνωρίζαμε οι άνθρωποι του. Επιστρέφουν τα «Μεσάνυχτα»...

Την αγαπώ αυτή την εκπομπή γιατί αγαπώ να μαθαίνω από τους ανθρώπους... Όλοι μα όλοι έχουν κάτι να πουν. Άλλοι, ιστορίες και γεγονότα που τους έφεραν στο επίκεντρο και άλλοι πράγματα για τη ζωή τους που εμείς δεν γνωρίζαμε. Ακόμα και πρόσωπα που έχουμε ακούσει να μιλούν ξανά και ξανά, ακόμα κ αυτά, πάντα κάτι θα έχουν καινούργιο να πουν. Μ’ αρέσει να ακούω τους ανθρώπους. Να τους παρατηρώ όταν μιλούν, να βλέπω το βλέμμα τους, τις κινήσεις τους, τη στάση τους, να αφουγκράζομαι τις παύσεις τους και τις σιωπές τους.

Δεν έχω ποτέ μπροστά μου έτοιμες, γραμμένες ερωτήσεις για τους καλεσμένους μου. Δεν ζήτω ποτέ από τους συνεργάτες μου να μου γράψουν τις ερωτήσεις της συνέντευξης. Όσο λιγότερα ξέρω γι’ τους ανθρώπους που κουβεντιάζω τόσο πιο πολύ απολαμβάνω τη διαδικασία.

Αγαπώ τα «Μεσάνυχτα» γιατί με βοηθούν μέσα από τις εξομολογήσεις τους οι άνθρωποι. Και αυτό που κάποτε κέρδιζα ταξιδεύοντας, μιλώντας με τον άγνωστο συνεπιβάτη δίπλα μου, ή πιάνοντας γνωριμία με ανθρώπους από ξένες χώρες το κάνω πλέον κ στη δουλειά μου. Κάθε άνθρωπος εκεί έξω, από εκείνος που αντιπαθείς (Και αυτό λέει πολλά από μόνο του) μέχρι εκείνον που θαυμάζεις, από αυτόν που γνωρίζεις καλά μέχρι εκείνον που δεν έχεις ξαναδεί στη ζωή σου, από εκείνον που για κάποιο λόγο κάποιοι τον κοιτούν περίεργα μέχρι τον πιο «αόρατο» για μερικούς, άνθρωπο, όλοι μα όλοι πάντα κάτι έχουν να πουν...

Να το λοιπόν και επίσημα: «Η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν για 3η χρονιά στον Alpha.Πολιτικοί, πρόσωπα της επικαιρότητας, καλλιτέχνες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας στις πιο προσωπικές και βαθιές τους εξομολογήσεις.

Άνθρωποι που δύσκολα και σπάνια μιλούν για την προσωπική τους ζωή μοιράζονται μαζί μας, με πάθος, χωρίς φόβο, δύσκολες στιγμές που βίωσαν και μας ξυπνούν τα πιο βαθιά συναισθήματα. Ιστορίες αληθινές, συνεντεύξεις σπάνιες με την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας Μελέτη»", ήταν το μακροσκελές μήνυμα της παρουσιάστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ελεονώρα Μελέτη