Η αισθησιακή φωτογραφία της Υβόννη Μπόσνιακ που προκάλεσε τον απόλυτο χαμό στο διαδίκτυο

Άναψε φωτιές!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η αισθησιακή φωτογραφία της Υβόννη Μπόσνιακ που προκάλεσε τον απόλυτο χαμό στο διαδίκτυο

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί χαμό με τις φωτογραφίες της, ειδικά με την τελευταία που δημοσίευσε που είναι αρκετά αισθησιακή.

Η όμορφη επιχειρηματίας και μανούλα, που την απολαμβάνουμε καθημερινά στο Style me up φαίνεται να μην την παίρνει από κάτω η καραντίνα και η δουλειά από το σπίτι.

Αυτό επιβεβαιώνεται ειδικά από την τελευταία της φωτογραφία που δημοσίευσε σήμερα στην οποία απεικονίζεται το γραφείο της.

Η Υβόννη πόζαρε σε ένα κρεβάτι με μια συγκλονιστική θέα, σκεπασμένη με τα σεντόνια ενώ στο χέρι της κρατούσε ένα ποτήρι κρασί και δίπλα της είχε το laptop της

Στην φωτογραφία έγραψε: Tο γραφείο μου σήμερα! Ωστόσο, η ίδια μας έδειξε για πρώτη φορά και τους γονείς της.

Υβόννη Μπόσνιακ

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ - Η φωτογραφία 10 χρόνια πριν και το μήνυμα όλο νόημα

Το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της επετείου του γάμου τους, η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε να ευχηθεί με μία φωτογραφία στον πολυ - λατρεμένο τραγουδιστή και επί δέκα χρόνια σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο, για αυτήν την ξεχωριστή και για τους δύο ημέρα! Το μήνυμά που έγραψε για εκείνον ήταν όλο νόημα!

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τη φλόγα ανάμεσά του αναμμένη δέκα ολόκληρα χρόνια και σήμερα είναι η επέτειος του γάμου τους.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο για την επέτειό τους και η αφιέρωσή της:

Η Υβόννη έγραψε:

«Και 10 χρόνια μετά Σ’αγαπώ κάθε μέρα ακόμα πιο πολύ .... @aremovic χρόνια μας πολλά αγάπη της ζωής μου ! #11summers #10winters #anniversary #10years #loveofmylife #throwbackpicture #2010»

Πρέπει να μας πουν κι εμάς ποιο είναι το μυστικό για μια τέτοια σχέση με διάρκεια στο χρόνο και έναν έρωτα που μένει αναλλοίωτος και δυνατός!