Ο Δημήτρης Σκουλός έχασε ένα στοίχημα με την κόρη του και τον.. έβαψε με γυναικεία καλλυντικά!

«Αυτά παθαίνεις όταν είσαι μπαμπάς με κόρη σε καραντίνα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Δημήτρης Σκουλός έχασε ένα στοίχημα με την κόρη του και τον.. έβαψε με γυναικεία καλλυντικά!

Ο Δημήτρης Σκουλός έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει με την αγαπημένη του κορούλα Μάιρα, για αυτό και εκείνη τον έβαψε με.. γυναικεία καλλυντικά.

Η 8χρονη κορούλα του που είχε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά της και του ζήτησε καθώς έχασε να αφεθεί στα χέρια της για ένα μαγικιάζ.

Φυσικά, όπως κάθε μπαμπάς, ο Δημήτρης Σκουλός δέχτηκε την πρόκληση αυτή και έτσι η μικρούλα αρχικά του έβαψε τα μάτια του, μετά τα χείλη του με ένα lip gloss και έπειτα το πρόσωπο του.

Φυσικά, ο καταξιωμένος φωτογράφος και κριτής του GNTM δεν μπορούσε παρά να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Ο ίδιος είπε στο τέλος του βίντεο: "Αυτά παθαίνεις όταν είσαι μπαμπάς με κόρη σε καραντίνα και χάνεις στοίχημα" ενώ λίγο πριν προβληθεί ο τελικός του ριάλιτι μόδας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.

Δημήτρης Σκουλός

Δημήτρης Σκουλός: Η τρυφερή φωτογραφία της συζύγου του και το σχόλιο... έπος

Ο Δημήτρης Σκουλός έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια του. Παραμένει μέχρι και σήμερα τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του και θέλησε πριν λίγες ώρες να δημοσιεύσει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της και να κάνει ένα σχόλιο έπος.

Ο φωτογράφος και κριτής του GNTM, μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες καθημερινές του στιγμές.

Πρόσφατα λοιπόν, ο Δημήτρης Σκουλός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Τζέλας από έξοδο τους και την αποθέωσε στην λεζάντα με ένα σχόλιο έπος.

«Τι μου βρήκε μου λέτε?», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε τον παίκτη που είχε «κόψει» ο Σκουλός πριν το παιχνίδι αλλά τους εντυπωσίασε όλους

Δημήτρης Σκουλός σύζυγος