Δεν πίστευε στα ματιά της η Δούκισσα Νομικού - «Ούρλιαζε» από την χαρά της όταν είδε..

Το αποκάλυψε η ίδια στο Instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν πίστευε στα ματιά της η Δούκισσα Νομικού - «Ούρλιαζε» από την χαρά της όταν είδε..

Ένα instastory που είδε η Δούκισσα Νομικού την έκανε να «ουρλιάζει» από την χαρά της και να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το καμαρίνι της στο οποίο χόρευε μαζί με έναν από τους νέους τους συνεργάτες.

Το τραγούδι που χόρευαν είναι μια επιτυχία της Thalia, την οποία η Δούκισσα θαυμάζει πολύ.

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια είδε το βίντεο το οποίο της άρεσε πολύ και μάλιστα το αναδημοσίευσε στο προφίλ της.

Φυσικά, όταν η Δούκισσα το είδε δεν μπορούσε να το πιστέψει και έσπευσε να το ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας: “Δε το πιστεύω, ανέβασε το video η Thalia στο προφίλ της. Όταν ήμουν μικρή όλο το δωμάτιό μου είχε αφίσες της Thalia (και του Leo). H θαυμάστρια που κρύβω μέσα μου αυτή τη στιγμή ουρλιάζει! Η Thalia ανέβασε το βίντεο που χορεύουμε το τραγούδι της στο προφίλ της. Πώς να της φάνηκε άραγε;”

Δούκισσα Νομικού instastory thalia

Δούκισσα Νομικού instastory

Την παρουσιάστρια θα την απολαμβάνουμε πλέον στο Super Makeover, φήμες όμως θέλουν τον ΣΚΑΙ να την επιθυμεί στο τιμόνι της παρουσίασης και του My Style Rocks.

Δούκισσα Νομικού: Έβαψε και έκοψε μόνη της τα μαλλιά της - Το makeover που εντυπωσίασε

Μια αλλαγή στην εμφάνιση της θέλησε να κάνει η Δούκισσα Νομικού για να ανανεωθεί εν μέσω καραντίνας μιας και έρχονται και γιορτές. Η παρουσιάστρια - μοντέλο έβαψε, αλλά και έκοψε μόνη της τα μαλλιά της. Μάλιστα, το makeover της εντυπωσίασε τις διαδικτυακές της φίλες που σχολίασαν με τα πιο όμορφα λόγια κάτω από την ανάρτηση της στο Instagram.

Μπορεί να είναι μια full time μαμά και να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με την μικρή Αναστασία και τον Σάββα, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, έχοντας βρει λίγο χρόνο από τα ατελείωτα παιχνίδια στο σπίτι με τα παιδιά της, αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή για να την βρει ο νέος χρόνος ανανεωμένη.

Μάλιστα, δημοσίευσε το νέο της look στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας εντυπωσιακή στο φακό.

«Καλημέρα! Ξεκίνησα το δικό μου...makeover! Νέο χρώμα στα μαλλιά, νέο κούρεμα! Πως σας φαίνεται;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δούκισσα Νομικού αλλαγή μαλλιών