MadWalk 2020: Η εντυπωσιακή έναρξη με την πασαρέλα της Βίκυς Καγιά

Ξεκίνησε το λαμπερό σόου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MadWalk 2020: Η εντυπωσιακή έναρξη με την πασαρέλα της Βίκυς Καγιά

Πριν από λίγο ξεκίνησε στο MEGA το Madwalk, με την λαμπερή Βίκυ Καγιά να ανοίγει το σόου με την πασαρέλα της.

Στην έναρξη του μοναδικού σόου που συνδυάζει μόδα με μουσική παρακολουθήσαμε ένα συγκλονιστικό μπαλέτο υπό τη μουσική υπόκρουση του «Καρυοθραύστη».

Λίγα λεπτά αργότερα, εμφανίστηκε στην σκηνή του μουσικού σόου η αγαπημένη Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια με ένα πλατύ χαμόγελο υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στο 10ο και επετειακό Madwalk και υποσχέθηκε ότι πρόκειται να παρακολουθήσουμε μοναδικές εμφανίσεις.

Στην συνέχεια, στην σκηνή εμφανίστηκε η η Demy και ο FY που ερμήνευσαν το κομμάτι «Στα κόκκινα». Δείτε εδώ όλα όσα πρόκειται να δούμε την αποψινή βραδιά.

Βίκυ Καγιά - Madwalk: «Είναι ωραίο να υπάρχεις ακόμα στην πρώτη γραμμή»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την αποψινή φαντασμαγορική βραδιά του Madwalk στο Secret και αποκάλυψε όλα όσα πρόκειται να δούμε.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πάρα πολύ περήφανη και συγκινημένη. Ειδικά όταν έπαιξε το τραγούδι της έναρξης, που ήταν το ίδιο με αυτό που ήταν δέκα χρόνια πριν. “Playmen & Claydee feat. Τάμτα”.

Είναι ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους, είναι ωραίο να κρατάς και να καλλιεργείς τις σχέσεις τους, είναι ωραίο να υπάρχεις ακόμα στην πρώτη γραμμή, είναι ωραία να προσπαθείς. Είναι ωραία η μόδα».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Όλη η διοργάνωση έχει ετοιμάσει κάτι φαντασμαγορικό. Θα δουν υπέροχα ρούχα, πάρα πολύ ωραία acts.

Όλη η βραδιά είναι προσαρμοσμένη στο σήμερα, στη σύγχρονη κατάσταση, όμως πιστεύω ότι θα έχει την αίγλη και όλο το ελίτ της μόδας που χρειάζεται μια φαντασμαγορική βραδιά, παρόλο που δεν υπάρχει κοινό και ο παλμός του live. Δεν πειράζει».

Μείνετε συντονισμένοι σήμερα στις 21.00 στο MEGA για το πιο φαντασμαγορικό σόου που συνδυάζει μόδα και μουσική και δείτε πρώτοι εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την αποψινή βραδιά.