Δημήτρης Κεχαγιάς: «Η Σοφία Δανέζη θα μπορούσε να είναι σύντροφος μου γιατί...»

Κάνανε μαζί ρεβεγιόν στο σπίτι του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κεχαγιάς: «Η Σοφία Δανέζη θα μπορούσε να είναι σύντροφος μου γιατί...»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, για ακόμη μια φορά ξεκαθάρισε την κατάσταση ανάμεσα σε εκείνον και την Σοφία Δανέζη, μετά το τέλος του Big Brother. Είναι μαζί σε σχέση οι δυο πρώην συμπαίκτες;

Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση Κεχαγιά - Δανέζη

Ανεβάσατε μια φωτογραφία με τη Σοφία Δανέζη, πυροδοτώντας τις φήμες ότι είστε τελικά ζευγάρι. Ισχύει;

Αυτό το έλεγαν και όσο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Εμείς με τη Σοφία, όπως βλέπεις, είμαστε κοντά. Βρισκόμαστε κάθε μέρα. Τώρα, κάτι παραπάνω από μια ανθρώπινη επαφή, όπως έχουμε μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει.

Υπάρχει σχέση ερωτική με τη Σοφία;

Όχι.

Δημήτρης Κεχαγιάς Σοφία Δανέζη σχέση

Είναι η Σοφία μια γυναίκα που θα μπορούσε να γίνει σύντροφος σου;

Ναι, φυσικά θα μπορούσε, γιατί μου έχει δείξει τον χαρακτήρα της. Ήρθαμε πολύ κοντά στο παιχνίδι, έχουμε μάθει πολλά πράγματα, έχουμε πλησιάσει ο ένας τον άλλον, έχουμε ανοιχτεί ο ένας στον άλλον. Αλλά έως εκεί, μέχρι στιγμής.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς κάνατε μαζί;

Ναι, στο σπίτι μου , είπε στο Secret

Να σημειώσουμε πως πρώην συμπαίκτης τους, δήλωσε πως αυτό που συνέβαινε μέσα στο παιχνίδι μεταξύ τους, ήταν απλά θέατρο για να κερδίσουν.

Η τρυφερή ανάρτηση του Κεχαγιά για την Δανέζη μετά το τέλος του Big Brother

Οι δηλώσεις του Κεχαγιά για την σχέση του με την Σοφία Δανέζη

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν, επίσης, πριν από λίγες ημέρες καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει διατηρήσει μετά το παιχνίδι με τη Σοφία Δανέζη με την οποία ήρθε πολύ κοντά.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για όλα όσα έγιναν μεταξύ τους στο παιχνίδι και ξεκαθάρισε πως καλώς η κακώς με τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο σπίτι, ήσουν αναγκασμένος να βρίσκεσαι 24 ώρες το 24ωρο με κάποιον.

«Το ερωτευμένος άντρας το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές. Εκεί πέρα όλη αυτή η κατάσταση που ζούσαμε εμείς είναι πολύ διαφορετική από αυτή που βλέπετε σε δυο ώρες επεισόδιο. Δεν πέρναγε η ώρα. Αναγκαστικά μπαίνεις συνέχεια στο ίδιο μοτίβο, θέλεις δε θέλεις. Όταν με έναν άνθρωπο είσαι κοντά, θα παρέρθεις κοντά.

Αντίστοιχα όταν με έναν άνθρωπο είσαι πιο απόμακρος αποξενώνεσαι περισσότερο. Φυσικά μιλήσαμε με τη Σοφία μετά το παιχνίδι. Επαφή με τη Σοφία έχουμε και θεωρώ πως θα κρατήσουμε επαφή.

Το που μπορεί να φτάσει όλο αυτό, το τι μπορεί να συμβεί, αν μπορεί να συμβεί, αυτό έχει πολλά ερωτηματικά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δούμε εκτός παιχνιδιού. Εγώ στοχεύτηκα επειδή στάθηκα κοντά στη Σοφία. Θα το ξαναέκανα. Απλά ο κόσμος ίσως να μη το έβλεπε τόσο σωστά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κεχαγιάς.