Φαίη Ξυλά - Βασίλης Μίχας: Φήμες τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Βρε λέτε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Ξυλά - Βασίλης Μίχας: Φήμες τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, θέλουν την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Μάλιστα, φέτος θα τους δούμε μαζί στη νέα κομεντί σειρά του Star με τίτλο «Έρωτας με διαφορά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News και συγκεκριμένα το ένθετο Real Life, ένας έρωτας φαίνεται πως γεννιέται ανάμεσα τους. Οι δύο συμπρωταγωνιστές έχουν έρθει αρκετά κοντά και βρίσκονται στο ξεκίνημα ενός φλογερού έρωτα. Ωστόσο και οι δύο κρατούν σιγή ιχθύος.

Η Φαίη Ξυλά, είναι από τους καλλιτέχνες που θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φαίη Ξυλά  Βασίλης Μίχας σχέση

Ποια είναι η Φαίη Ξυλά που λέγεται πως έχει σχέση με τον Νίκο Μίχα;

Μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο το 1999, συμμετέχοντας από τότε σε παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Θεάτρου Τέχνης, Εθνικού Θεάτρου και άλλες.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 2002, παίζοντας στη σειρά του Mega Channel «Φεύγα». Το 2003 παίζει στη σειρά «Όνειρο ήταν» και δύο χρόνια αργότερα (2005) στην «Επαφή» και στη σειρά «Μου λείπεις». Τις χρονιές 2006 και 2007 παίζει σε 4 επεισόδια της σειράς «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Ένα χρόνο αργότερα, το 2008, παίζει και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γιούγκερμαν».

Η αναγνωρισιμότητα από το τηλεοπτικό κοινό ήρθε μέσα από το σίριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ» όπου ερμήνευσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το 2014 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ANT1 «Καλές δουλειές» μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Έχει παίξει και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες. Το 2003 έπαιξε στην ταινία "Λου και Λένα" και το 2005 στους "Λουκουμάδες με μέλι". Το 2006 έπαιξε στην ταινία "Πεθαίνοντας στην Αθήνα" και το 2007 στις "Γυναικείες συνομωσίες". Το 2008 ενσάρκωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία "Γαμήλιο πάρτυ" και το 2009 πρωταγωνίστησε στην ταινία "Όλα θα πάνε καλά".