Δούκισσα Νομικού: Για την τηλεοπτική της επιστροφή - «Δεν καθόμουν! Δύο παιδάκια έκανα»

Όσα είπε για την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Για την τηλεοπτική της επιστροφή - «Δεν καθόμουν! Δύο παιδάκια έκανα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε η Δούκισσα Νομικού για την τηλεοπτική της επιστροφή στη τηλεόραση μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για το Super Makeover που παρουσιάζει και θα δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας.

«Δεν καθόμουν! Δύο παιδάκια έκανα στο ενδιάμεσο και ήταν ο χρόνος που χρειαζόμουν κι εγώ και τα παιδιά μου. Μου έλειψε η τηλεόραση, την αγαπώ πάρα πολύ. Οι συνθήκες είναι κάπως περίεργες… Δε φανταζόμουν ότι με αυτές τις συνθήκες θα επέστρεφα αλλά δε μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του ΣΚΑΪ», δήλωσε χαρακτηριστικά έχοντας αποκαλύψει τους λόγους που δέχτηκε.

«Οι αλλαγές είναι πολύ εντυπωσιακές, το πριν και το μετά είναι δύο άνθρωποι διαφορετικοί», είπε για την εκπομπή της. «Υπήρξαν άνθρωποι που με θυμόντουσαν και μου πρότειναν διάφορα πρότζεκτ, αλλά τώρα ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός», αποκάλυψε.

Στην συνέχεια, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε ότι θα ήθελε να μεταμορφώσει τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Θα ήθελα να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά της Σίσσυς, για να πάμε στο εξωτερικό για διεθνή καριέρα, με αυτό το πρόσωπο που έχει», ανέφερε.

Όσον αφορά τον σκληρό ανταγωνισμό: «Είναι σκληρός σε όλες τις ζώνες. Σηκώνω μανίκια και είμαστε έτοιμοι. Είναι ωραίο που υπάρχουν πολλά πρότζεκτ στην τηλεόραση».

Η ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού για το επίσημο trailer της εκπομπής της

Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο ΣΚΑΙ και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της εκπομπής της, Super Makeover.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μετά την αποχή της από τον χώρο, επιστρέφει με την απόλυτη εκπομπή μεταμορφώσεων και με τα πιο εντυπωσιακά «πριν» και «μετά» που μπορούμε να φανταστούμε.

Η Δούκισσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το επίσημο trailer της εκπομπή της και δηλώνει πιο ενθουσιασμένη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Η συγκεκριμένα ανάρτηση δημοσιεύτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και έγραψε: “Μεσολάβησαν 3 χρόνια (και 2 παιδιά) από την τελευταία φορά που δώσαμε τηλεοπτικό ραντεβού… Ήρθε ο καιρός να ανταμώσουμε ξανά! Καθημερινά, μέσα από τον @skaitv.gr ! Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά! Ανυπομονώ! Εεεερχομαστεεεεε” ενώ δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από την εκπομπή.

Η ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού για το super make over