Ρήξη ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Ανδρέα Γεωργίου λόγω 8 Λέξεων και MEGA

Όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρήξη ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Ανδρέα Γεωργίου λόγω 8 Λέξεων και MEGA

Αποκαλύψεις για την συνεργασία ΣΚΑΙ και Ανδρέα Γεωργίου έκανε η εκπομπή Έλα χαμογέλα. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο την ρήξη ανάμεσα τους έφερε η ανακοίνωση του MEGA, αλλά και η μείωση της διάρκειας των επεισοδίων των 8 Λέξεων λόγω του Survivor.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του «Μεγάλου καναλιού» ότι την επόμενη σεζόν ο δημιουργός θα βρίσκεται στο δυναμικό του σταθμού, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του στο κανάλι του Φαλήρου, έφερε αντιδράσεις. Μάλιστα, κάποιοι στον ΣΚΑΪ θέλησαν να τελειώσουν άμεσα τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Από την πλευρά του ηθοποιού - δημιουργού ήταν δυσαρεστημένοι με τη μείωση της διάρκειας των επεισοδίων λόγω του Survivor που θα ξεκινάει μάλιστα νωρίτερα.

Τελικά και οι δύο πλευρές έκαναν πίσω και το κανάλι αποφάσισε να κόψει τα επεισόδια της σειράς "8 λέξεις" από 390 που ήταν συμφωνημένα σε 250 επεισόδια.

Αμηχανία στον ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Γεωργίου μετά την ανακοίνωση του Mega

Η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, μετέφερε όλο το παρασκήνιο του τηλεοπτικού «διαζυγίου» και εξήγησε πως οι σχέσεις του καναλιού με τον Ανδρέα Γεωργίου δεν είναι και τόσο καλές, καθώς ο σταθμός δεν κρύβει την ενόχλησή του που η ανακοίνωση ήρθε, ενώ οι 8 Λέξεις είναι ακόμα στον αέρα.

Ανδρέας Γεωργίου ΣΚΑΪ Mega

«Αυτή τη στιγμή, η σειρά, 8 λέξεις, παραμένει στον αέρα του ΣΚΑΙ. Μια σειρά για την οποία υποθέταμε πως υπάρχει πολύ ζεστό κλίμα σε αυτή τη συνεργασία. Ένα κανάλι που στηρίζει έναν άνθρωπο και ξαφνικά βλέπουμε να ακούγεται η συνεργασία του με ένα άλλο κανάλι. Είναι λογικό να υπάρχει μια ενόχληση από την πλευρά του ΣΚΑΙ. Κάναμε ρεπορτάζ και μιλήσαμε με ανθρώπους του καναλιού. Είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, υπάρχει μια ενόχληση είναι άβολα τα πράγματα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.