Στο νοσοκομείο η Μάρα Δαρμουσλή

Φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Μάρα Δαρμουσλή

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εσπευσμένα η Μάρα Δαρμουσλή και την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με δυο αναρτήσεις της.

Η ηθοποιός, δημοσίευσε μια φωτογραφία της που ήταν ξαπλωμένη φορώντας μάσκα προστασία και ιατρική ρόμπα και έγραψε «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…».

Μάρα Δαρμουσλή υγεία

Λίγο αργότερα, η Μάρα Δαρμουσλή, θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την αγάπη και τη στήριξη που της έδειξαν. Ενώ, αποκάλυψε πως όλα είναι καλά, χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες.

Νοσοκομείο Μάρα Δαρμουσλή

Να σημειώσουμε πως η Μάρα Δαρμουσλή είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο. Έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας όπως Vogue, Marie Claire και Harper's Bazaar ενώ έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαφημίσεις εταιριών όπως Pantene, Triumph και Garnier. Ήταν μέλος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», η οποία στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Μάλιστα, είχε πάρει 15.000 ευρώ για μια ώρα δουλειάς

Σοκάρει Η Μάρα Δαρμουσλή: "Δεν έδεσα την ζώνη, πήγα να χάσω την ζωή μου!"

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται μίλησε το μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή η οποία πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπήμένο της. Μάλιστα το μοντέλο προέβη σε μια σοκαριστική δήλωση, μια στιγμή που παραλίγο να χάσει την ζωή της.

“Τα εναέρια ακροβατικά μπήκαν στη ζωή μου πριν από 10 χρόνια, τυχαία, ενώ έκανα πρόβες. Στη διπλανή αίθουσα έκανε προπονήσεις μια ομάδα. Τους ρώτησα λοιπόν αν μπορώ να δοκιμάσω. Κάποια στιγμή μου ζήτησαν να αντικαταστήσω μια χορογράφο.

Ενώ έκανα λοιπόν τα δεσίματα, ξέχασα να κάνω ένα βασικό, το δέσιμο της ασφάλειας. Τελικά προσγειώθηκα και έφτασα λίγο πριν από το έδαφος και κατάλαβα τι σημαίνει “σαν από θαύμα”», εξομολογήθηκε.

Όσο για το μόντελινγκ που μπήκε στη ζωή της όταν ήταν μόλις δεκαέξι ετών αποκάλυψε:

“Ήμουν στις τουαλέτες ενός γνωστού καφέ της Θεσσαλονίκης. Ήμουν 16 χρονών και με πλησίασε μια κοπέλα και με ρώτησε το ύψος μου. Μετά μου είπε “θα ήθελες να βγάλεις 50.000 δραχμές σε μια βραδιά και όλα καθώς πρέπει;”. Της απάντησα “πού, πότε και τι πρέπει να κάνω;”

μάρα δαρμουσλη