Φουλ ερωτευμένη η Αντζελίνα Χαλντέντα - Στιγμιότυπο με τον σύντροφο της στο κρεβάτι

Του έτριβε τρυφερά το πόδι του με το δικό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φουλ ερωτευμένη η Αντζελίνα Χαλντέντα - Στιγμιότυπο με τον σύντροφο της στο κρεβάτι

Φουλ ερωτευμένη είναι η πρώην παίκτρια του The Bachelor, Αντζελίνα Χαλντέντα και δεν το κρύβει. Μετά το παιχνίδι βρήκε τον έρωτα και τον απολαμβάνει καθημερινά. Μάλιστα, το νέο στιγμιότυπο με τον σύντροφο της στο κρεβάτι το αποδεικνύει.

Μπορεί η 21χρονη να μην κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου όμως βρήκε μόνη την αγάπη στα μάτια του Άρη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την showbiz.

Μάλιστα, το ζευγάρι πέρασε μαζί μία ρομαντική βραδιά και η Αντζελίνα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται ότι το ζευγάρι είναι μαζί ξαπλωμένο μπροστά στη σόμπα και εκείνη του χαϊδεύει το πόδι με το δικό της.

«My nights with my baby», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή της.

Αντζελίνα Χαλντέντα Bachelor σύντροφος

Αντζελίνα Χαλντέντα: Καυτά φιλιά με τον νέο της σύντροφο

Οι δυο τους πόζαραν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και η πρώην παίκτρια του The Bachelor έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, έδειξε και την μεγάλη αδυναμία που έχει στον αγαπημένο της με ένα βίντεο στο Tik Tok.

«Καλή χρόνια σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα! Εύχομαι χαρά, ευλογία, τύχη και πολύ πολύ αγάπη. Άπειρη αγάπη γιατί την χρειαζόμαστε! Εύχομαι αυτή η χρόνια να είναι η καλύτερη για όλους! Να ζείτε την κάθε στιγμή δυνατά! Να ερωτεύεστε δυνατά! Να αγαπάτε δυνατά! Εγώ βρήκα τον έρωτα μου! Ελπίζω και εσείς! Σας στέλνω την αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Αντζελίνα.

Αντζελίνα Χαλντέντα σύντροφος

Η επίθεση που δέχθηκε στα social media η Αντζελίνα μετά το The Bachelor

Μια απίστευτη λεκτική επίθεση έκανε χρήστης του Instagram στην Αντζελίνα Χαλντέντα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor, όπου προσπαθούσε να διεκδικήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου ανάμεσα σε άλλες 19 κοπέλες.

Μπορεί το παιχνίδι να τελείωσε, ο Έλληνας bachelor να βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και να δηλώνει ερωτευμένος, ωστόσο οι παίκτριες μια εβδομάδα μετά τον τελικό συζητιούνται ακόμη.

Πριν από μερικές ώρες, η Αντζελίνα, η οποία έφτασε στην τελική 3άδα, δέχτηκε στα σχόλια κάτω από φωτογραφία της στο Instagram, λεκτική χυδαία επίθεση από άγνωστο και αφορμή στάθηκε ο νέος της λογαριασμός.

Αντζελίνα Χαλντέντα επίθεση Instagram