Θύμα απάτης στα social media o Θέμης του Big Brother

"Παριστάνει ότι είμαι εγώ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύμα απάτης στα social media o Θέμης του Big Brother

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Θέμης Κανέλλος, ο πρώην παίκτης του Big Brother. Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως κάποιος με το όνομά του και την φωτογραφία του παριστάνει αυτόν στο Tik Tok.

Το TikTok είναι εφαρμογή για iOS και Android, η οποία επιτρέπει την δημιουργία και κοινοποίηση μικρών κωμικών και μη βίντεο. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε το 2017 από την ByteDance, για αγορές εκτός της Κίνας. Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2016 η ByteDance έχει ήδη ξεκινήσει την εφαρμογή Douyin για τους χρήστες στην Κίνα. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μουσική και βίντεο σύντομης διαρκείας Η εφαρμογή χρησιμοποιείται από εκατομμύρια άτομα στην Ασία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες του κόσμου.

Ο Θέμης Κανέλλος με την ανάρτησή του παρακίνησε τους followers του να κάνουν μια αναφορά ώστε να απενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο προφίλ.

Η ανάρτηση του Θέμη Κανέλλου

"Όσοι μπορείτε σας παρακαλώ κάντε μια αναφορά, παριστάνει ότι είμαι εγώ", έγραψε ο γνωστός Youtuber.

Θέμης Κανέλλος big brother

Ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε πως η Αφροδίτη αυνανιζόταν στο σπίτι του Big Brother

Ο Θέμης Κανέλλος που ξεσήκωσε προσφάτως με την γυμνή φωτογραφία του, πριν από λίγες ημέρες έκανε το δεύτερο youtube βίντεο που αφορά στα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι του Big Brother. Αυτή τη φορά απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για την Αφροδίτη κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Η Αφροδίτη ήταν μια από τις έντονες προσωπικότητες του ριάλιτι και πολλοί, μάλιστα, τη θεωρούσαν στην αρχή ως ένα από τα φαβορί, για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και ενδεχομένως να πάρει τα 100.000 ευρώ, κάτι που όμως δε συνέβη, αν και πρόσφερε πολλές… ιδιαίτερες στιγμές.

Ο Θέμης ήταν απολύτως ειλικρινής για όσα έγιναν στο σπίτι, επισημαίνοντας πως η Αφροδίτη ήταν η μόνη κοπέλα μέσα στο σπίτι που έπαιζε με τον εαυτό της. Μάλιστα όταν άκουσε την ερώτηση είπε πως θα αποκαλύψει και θα ρωτήσει την Αφροδίτη αν θέλει να μπει αυτό το κομμάτι στο βίντεο, αλλιώς θα το κόψει, κάτι που τελικά δεν έκανε μιας και το βίντεο ανέβηκε με το συγκεκριμένο κομμάτι μέσα.