Χάρης Ρώμας: Καλεί την Σοφία Μουτίδου στην επόμενη σειρά του - "Να της βρούμε ένα ρόλο..."

Έκανε τη πρόταση του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: Καλεί την Σοφία Μουτίδου στην επόμενη σειρά του -

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή "Happy Day" και αποκάλυψε τα πάντα για το τέλος του Καφέ της Χαράς αλλά και φάνηκε και ανοιχτός στη συνεργασία του ξανά με τη Σοφία Μουτίδου.

«Το Καφέ της Χαράς είναι ένα προϊόν που το ξεκινήσαμε 17 χρόνια πριν και τώρα ολοκληρώνεται. Ολοκληρώνεται επειδή το θέλουμε εμείς. Το κανάλι μας έκανε πρόταση να τα ξανασυζητήσουμε λόγω ενός πυρήνα φανατικών, αλλά εντάξει, πιστεύω ότι έπρεπε να κλείσει η ιστορία του πια.

Το τοπίο έχει αλλάξει και δεν υπάρχουν πλέον οι εξωφρενικές τηλεθεάσεις του παρελθόντος. Πλέον μπορείς να δεις μια σειρά και μέσα από πλατφόρμες, από το Youtube. Εκείνη τη στιγμή μπορείς να επιλέξεις ένα ριάλιτι γιατί θέλεις να το… τρολάρεις. Είμαι σε αυτή τη φάση που δεν με αφορά γιατί έχω κάνει καριέρα μεγάλη.

Όχι, η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι στο Καφέ της Χαράς. Θα κάνουμε γυρίσματα μέχρι και τον Μάιο, αλλά τώρα γράφουμε το τελευταίο επεισόδιο. Τελειώνουμε αυτές τις μέρες με την Άννα για να μπούμε στη διαδικασία της επόμενης δουλειάς. Πιθανώς η Σοφία στο επόμενο σίριαλ να της βρούμε έναν ρόλο, αν και εκείνη θέλει», είπε ο Χάρης Ρώμας ενώ πριν λίγες μέρες είχε "στολίσει" την ηθοποιό.

σοφια μουτιδου ρομας

O Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα δεχόταν σε σειρά του παίκτη από ριάλιτι

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα δε Γίνεται και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα δεχόταν σε σειρά του παίκτη από ριάλιτι.

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε, μεταξύ των άλλων, στο Survivor και στα υπόλοιπα ριάλιτι αλλά και για μερικούς συναδέλφους του που συμμετέχουν σε αυτά.

Ο Χάρης Ρώμας είπε χαρακτηριστικά: «Το Survivor είναι ένα παιχνίδι, όπως βλέπω, όπου εκτός του ότι πρέπει να πεινάσεις, πρέπει να είσαι και γυμνασμένος για να πάρεις μέρος. Δεν το βλέπω αλλά δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβεις. Από τα τρέιλερ καταλαβαίνω εγώ γιατί δεν προφταίνω να δω τηλεόραση. Αλλά επειδή είμαι πολλά χρόνια πια σε αυτή τη ζωή και σε αυτή τη δουλειά, μπορώ και με λίγο να καταλάβω περί τίνος πρόκειται. Δηλαδή ποιος είναι ο καθένας, που το πάει και για ποιο λόγο είναι εκεί».

Παράλληλα, απάντησε και στο αν δέχεται να συμμετέχει ένας παίκτη ενός ριάλιτι στην επόμενη τηλεοπτική του δουλειά ή και σε κάποια θεατρική παράσταση: «Σε γενικές γραμμές όχι. Γιατί θεωρώ ότι πρέπει να έχεις κάνει σπουδές πάνω στο αντικείμενο. Αλλά, επειδή είμαι και σκηνοθέτης και δημιουργός, αν φτιαχτεί κάτι που να είναι πάνω στα μέτρα ενός ανθρώπου και χρειάζεσαι αυτή τη συγκεκριμένη προσωπικότητα και εμφάνιση, τότε θα τον βοηθούσα κιόλας. Να ορίστε, σου κάνω πρόταση για το επόμενο σίριαλ (Κωνσταντίνος Βασάλος)».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην επιστροφή της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Το καφέ της Χαράς».