Έλενα Χριστοπούλου: Σχολίασε τα 7 δευτερόλεπτα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Madwalk - "Έγραψε πιο πολύ απ'όλους"

Η στήριξη δεν κρύβεται!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Σχολίασε τα 7 δευτερόλεπτα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Madwalk -

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν το πρωί της Δευτέρας η Έλενα Χριστοπούλου η οποία σχολίασε τα 7 δευτερόλεπτα παρουσίας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Madwalk.

Ο Βαγγέλης Περρής συγκεκριμένα δήλωσε πως χρονομέτρησε την παρουσία του μοντέλου και ήταν μόνο 7 δευτερόλεπτα, με την Έλενα Χριστοπούλου η οποία είναι και μάνατζερ της Ηλιάνας να απαντά:

«Νομίζω όταν είσαι ένα τέτοιο κορίτσι με μια τέτοια προσωπικότητα, δεν χρειάζεται παραπάνω. Έγραψε πιο πολύ απ’ όλους. Έχω την εντύπωση…».

«Σημαίνει ότι πουλάει, ότι πάει καλά», σημείωσε η Έλενα Χριστοπούλου. Δείτε ωστόσο τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου για το λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά.

"Λύγισε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Χριστοπούλου - «Είναι δύσκολη η θέση μου...»

Στο «Pop Up» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης η Έλενα Χριστοπούλου και συζήτηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για όλα. Ωστόσο, "λύγισε" όταν αναφέρθηκε στην συμπεριφορά της απέναντι της, αλλά και σε όλα τα "παιδιά" της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επαίνεσε τις αρετές της manager της λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Όλοι έχουμε όρια. Ξέρεις ακριβώς πώς να μας βοηθήσεις. Μας δείχνεις τον δρόμο και μας αφήνεις να τον ακολουθήσουμε. Και βάζεις στην άκρη αυτά τα προστατευτικά που υπάρχουν στους δρόμους και αν πάμε να βγούμε μας βάζεις πάλι μέσα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "λύγισε" και κάλεσε τους υπόλοιπους να συνεχίσουν τη συζήτηση.

«Την πιέζω πάρα πολύ αλλά δεν αλλάζει επειδή στεναχωριέται πολύ. Προσπαθώ να της κάνω στομάχι αλλά δεν τα καταφέρνω» είπε η Έλενα Χριστοπούλου. με την Έλενα Χριστοπούλου να συμπληρώνει «Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου. Είμαι πολύ συγκινημένη».