Έλενα Χριστοπούλου: Μιλάει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη - «Παιδί θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά...»

«Έσπασε» τη σιωπή της και έκανε αποκαλύψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Μιλάει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη - «Παιδί θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά...»

Καλεσμένη στο «Pop up» βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου, όπου για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη και το λόγο που δεν έκανε παιδιά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δίστασε να της κάνει ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και εκείνη με τη σειρά της να απαντήσει σε όλες.

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

«Αλλάζει πάρα πολύ η ιστορία με τον κορωνοϊού. Από τη μία δε μου κάθεται ο Αποστόλης για να τον παντρευτώ. Από την άλλη νομίζω πως δεν κάθομαι και εγώ να κάνω κάτι δεύτερο κλισέ, ψεύτικο. Γιατί ο γάμος είναι μέσα μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι».

Η απάντηση για το λόγο που δεν έκανε παιδιά

«Παιδί θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω, αλλά νομίζω το έχω χάσει το τρένο. Όταν πέρασε το τρένο από μπροστά μου, δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες να κάνω. Τότε. Και τώρα που θα ήθελα πάρα πολύ, νομίζω ότι δε μπορώ. Δε μπορώ πραγματικά. Λόγω του ότι όλες οι γυναίκες δε μπορούμε να μείνουμε έγκυες σε όλες τις ηλικίες. Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία».

Να σημειώσουμε πως ο πρώην σύντροφος της, ήταν ο Πάνος Καλλίτσης για τον οποίο έκανε αποκαλύψεις.

Αυτός είναι ο σύντροφος τη Έλενας Χριστοπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, «τσάκωσε» την Έλενα Χριστοπούλου σε κοινή έξοδο με τον αγαπημένο της σύντροφο, Αποστόλη Κώτση. Η κριτής του My Style Rocks βρέθηκε στο πλευρό του καλού της και ήταν πιο σικάτη από ποτέ.

«Δεν έχω καμία σχέση με το παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να φέρνω το παρελθόν στον ενεστώτα. Αν έχεις έναν καλό ενεστώτα γιατί φέρνεις το παρελθόν σου; Δεν το καταλαβαίνω. Το ξέρω ότι δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Από αυτούς που το έβλεπαν έτσι, έφυγα εγώ. Και από φίλους μου που φέρνανε συνέχεια στο τραπέζι και μιλούσαν για το παρελθόν. Δεν θέλω», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου αυτή την περίοδο. Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη, όπως κι εγώ, είναι και ο σύντροφός μου, Αποστόλης Κώτσης. Σε μια τέτοια στιγμή δύσκολη ερωτεύτηκα και αγαπώ ατόφια στοιχεία του απέναντί μου. Αυτό μόνο κράτα σαν απάντηση.

Έχω κάτι ατόφιο απέναντί μου. Πρώτον, είναι αρσενικό, δεν τίθεται θέμα. Τον βλέπεις από χιλιόμετρα και λες… Παναγία μου! Το οποίο μ’ αρέσει αυτό στον άντρα πολύ. Και δεύτερον ότι λέει αλήθεια. Αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά», είχε πει η Έλενα Χριστοπούλου πριν από λίγο καιρό στο Star System.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στη Γλυφάδα και η αλήθεια είναι πως το σύνολό της τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Δείτε εδώ και την αινιγματική ανάρτηση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου πριν από μερικές μέρες.

Έλενα Χριστοπούλου Αποστόλης ΚώτσηςΈλενα Χριστοπούλου σύντροφος