Τσιμτσιλή για σχέση Κωστόπουλου - Λιόλιου: «Ρατσιστικό να σχολιάζουμε συνέχεια την διαφορά ηλικίας»

«Δεν κάνουμε το τηλεδικαστήριο και καλό είναι να μη γίνεται ούτε στα social media»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσιμτσιλή για σχέση Κωστόπουλου - Λιόλιου: «Ρατσιστικό να σχολιάζουμε συνέχεια την διαφορά ηλικίας»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Happy Day», θέλησε να πάρει θέση και να εκφράσει την άποψη της, για την σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου.

Ο παρουσιαστής και εκδότης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, τόσο για το ταξίδι του στο Ντουμπάι εν μέσω κορωνοϊού, όσο και για την σχέση του με την νεαρή τραγουδίστρια..

Το σχόλιο Τσιμτσιλή για Κωστόπουλο - Λιόλιου στο Happy Day

«Ο Πέτρος Κωστόπουλος συζητήθηκε πολύ το σαββατοκύριακο, είδαμε και τις φωτογραφίες με την Κατερίνα Λιόλιου, αλλά ο ίδιος δεν έχει παραδεχτεί την σχέση τους. Το λέω γιατί έχουν ακουστεί πολλά για την διαφορά ηλικίας, πέρα από αυτό σε αυτή την εικόνα δεν φαίνεται η διαφορά ηλικίας. Είναι λίγο ρατσιστικό να σχολιάζουμε συνέχεια την διαφορά ηλικίας.

Εμείς δεν κάνουμε εδώ το τηλεδικαστήριο και καλό είναι να μη γίνεται ούτε στα social media. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει και έχει πληρώσει για τις αμαρτίες του. Προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με αυτή την εταιρία. Ας σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία, δεν χρειάζεται. Ο καθένας πορεύεται και κρίνεται για τα πεπραγμένα του».

Επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφέρθηκε και στην υποστήριξη της Ναταλίας Γερμανού στον Πέτρο Κωστόπουλο μέσα από την εκπομπή της.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον Κωστόπουλο: «Δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι»

Ένας χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες με τους celebrities που έκαναν Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι εν μέσω κορωνοϊού. Ανάμεσα τους και ο Πέτρος Κωστόπουλος, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ξεκαθαρίζει την κατάσταση στον αέρα της εκπομπής, Happy Day.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η παρουσιάστρια η οποία ήταν εκείνη που αποκάλυψε πως είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου, δεν ταξίδεψε στο Ντουμπάι με δικά του έξοδα, αλλά με έξοδα της εταιρείας που εργάζεται.

«Χθες ανταλλάξαμε πάρα πολλά μηνύματα με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αυτό που τον πείραξε είναι ότι είπαν πως μας κοροϊδεύει και πως γίνεται να είναι χρεωκοπημένος, να μην έχει λεφτά και να κάνει ζωάρα στο Ντουμπάι. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά και θέλω να πω, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρεία που δουλεύει.

Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του. Μου είπε ότι πέρα από τους celebrities είχε και 2-3 χιλιάδες Έλληνες» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.