"Κάγκελο" ο Κατσούλης: Η ερώτηση Καραβάτου στα αδέρφια Βαρουξή! «Το έχετε μετρήσει;»

Η περιέργεια σκότωσε την γάτα Κατερίνα μου...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ο Παναγιώτης Βαρουξής και ο Χρήστος Βαρουξής, οι δυο πρώην παίκτες του Big Brother, βρέθηκαν στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου", όπου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης τους έκαναν μερικά... αδιάκριτες ερωτήσεις. Όπως αν έχουν μετρήσει το... ανδρικό τους μόριο.

Συγκεκριμένα, τους υπέβαλλαν σε ένα “αδελφικό challenge ομοιότητας”. «Έχετε ποτέ συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο άλλος αδερφός», ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια, με τα αδέρφια να απαντούν πως έχει συμβεί

Ο Χρήστος Βαρουξής, μάλιστα, σχολίασε πως «είμαστε ίδιοι παντού!» και έπειτα από αυτή την ατάκα, η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να μην κάνει τη δική της ερώτηση περί ανδρικού μορίου, πάντα με χιούμορ.

«Είπες “είμαστε ίδιοι παντού”. Το έχετε μετρήσει με κάποιο τρόπο;», τους ρώτησε με τον Χρήστο Βαρουξή να απαντάει «Εντάξει, από μικροί μαζί είμαστε, βλέπουμε ο ένας τον άλλον, δεν χρειάζεται να μετρήσουμε».

«Αλήθεια την έκανες αυτή την ερώτηση;», είπε σοκαρισμένος ο Κρατερός Κατσούλης, συνεχίζοντας λέγοντας: «Για κανένα λόγο...Έζησα να το δω και να το ακούσω κι αυτό, μπράβο μου».

Πως τα πάει σε τηλεθέαση η εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου»;

«Κάγκελο» ο Κατσούλης στον αέρα του STAR με πλάνα που προβλήθηκαν με παίκτρια του Big Brother

Συγκεκριμένα, έπαιξαν ένα βίντεο με δηλώσεις και με στιγμιότυπα από την παρουσία της Άννας Μαρία Ψυχαράκη μέσα στο παιχνίδι του Big Brother.

«Εγώ δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με την πραγματικότητα. Κάνω μια υπέρβαση τεράστια τώρα, θα παραμείνω καλοπροαίρετος…», είπε ο Κρατερός Κατσούλης μετά την προβολή του βίντεο, ο οποίος δεν ήξερε περί τίνος πρόκειται.

«Δεν νιώθω καλά. Δεν ήξερα τον άνθρωπο. Είδα αυτό το βίντεο. Έχω πάθει ένα σοκ, οπότε θα μου επιτρέψετε να μείνω στην κατάσταση αυτή. Ευχαριστώ για το ξύπνημα αυτό. Βοηθήστε με! Πάμε κάπου! Θωμά αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ!», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής μετά από όσα άκουσε από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.