Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: "Το φετινό Madwalk ήταν άοσμο χωρίς κόσμο"

Τι άλλο είπε μετά την "κόντρα" τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά:

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τα φετινά Madwalk και την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στη παρουσίαση.

Η manager που είχε "κόντρα" με το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν δίστασε να δώσει το δικό της σχόλιο όσον αφορά το μοντέλο και παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε:

«Ήταν πολύ περίεργο, φέτος ήταν άοσμο, χωρίς κόσμο. Η μόδα είναι συνυφασμένη με τον κόσμο, τα μοντέλα περπατάνε σε κόσμο μπροστά, ήταν λίγο περίεργο αυτό. Η Βίκυ ήταν πολύ δυνατή! Είχε πολύ δύσκολο ρόλο φέτος… Τόση χαρά, τόση ενέργεια σε ένα άδειο στούντιο δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, έτσι δεν είναι; Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και η Έβελυν Καζαντζόγλου, έδωσε μια εξαιρετική πινελιά», ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το πέρασμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

χριστοπούλου καγιά

Εκνευρισμένη η Βίκυ Καγιά: Η δήλωση για Παπαγωργίου - Χριστοπούλου! «Για αυτές τις 2 κυρίες...»

Εκνευρισμένη φάνηκε μπροστά από τις κάμερες η Βίκυ Καγιά, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για ακόμη μια φορά για την κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.

Συγκεκριμένα, οι κάμερες την συνάντησαν στα Madwalk και δεν γινόταν να μην σχολιαστεί το γεγονός μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της που συζητήθηκαν.

«Θα σας πω κάτι που είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό. Σας σέβομαι πάρα πολύ για τη δουλειά που κάνετε. δεν έχω αρνηθεί ποτέ να σας μιλήσω και αντιλαμβάνομαι σε πόσο σκληρές συνθήκες δουλεύετε και τι πρέπει να αντιμετωπίζετε για να έχετε τις δουλειές σας και να είσαστε καλά. Δεν σας έχω αρνηθεί ποτέ να κάτσω και να σας μιλήσω. Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά.

Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και 2 εν δυνάμει 4, δεν έχει υπάρξει ένας άνθρωπος να πει ότι έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ή ίντριγκα μεταξύ μας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω πέρα από ό,τι από την καρδιά μου σας έχω πει. Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες γιατί δεν έχω κάτι να πω, ειλικρινά», είπε η Βίκυ Καγιά.