Μαρία Μενούνος Συγκίνησε η φωτογραφία από το δωμάτιο νοσηλείας της μητέρας της

Η αγκαλιά και το μήνυμα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Μενούνος Συγκίνησε η φωτογραφία από το δωμάτιο νοσηλείας της μητέρας της

Η Μαρία Μενούνος εδώ και πολύ καιρό έχει κάνει γνωστό πως η μητέρα της πάσχει από καρκίνο και μάλιστα τα τελευταία τέσσερα χρόνια δίνει μάχη.

Η κυρία Λίτσα τα τελευταία τέσσερα χρόνια δίνει μια μεγάλη μάχη και πάντα στο πλευρό της είναι η αγαπημένη της κόρη και ο σύζυγός της.

Μάλιστα και οι δύο γονείς της Μαρίας τον περασμένο Δεκέμβριο διαγνώστηκαν με κορωνοίό, κάτι που επιβάρυνε την κατάσταση.

Σε μια από τις πολλές επισκέψεις της Μαρίας στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μητέρα της έβγαλε μια φωτογραφία που την αγκαλιάζει και γράφει το εξής: «Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ γύρω. Η μητέρα μου ένιωθε τόσο, τοσό…. Τη ρώτησα αν χρειάζεται μια αγκαλιά και μου απάντησε ναι… Την πήρε την αγκαλιά. Υπομονή και πίστη. Σου στέλνω υπομονή, πίστη και αγάπη». Πρόσφατα η Μαρία διέψευσε και την εγκυμοσύνη της.

μαρία μενούνος

Μαρία Μενούνος: Θα αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας - Η αποκάλυψη του κουμπάρου της

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε ο κουμπάρος της Μαρίας Μενούνος Σωτήρης Κυρανάκος και αποκάλυψε πως η Μαρία θα αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί πως η Μαρία είναι έγκυος, η ίδια βγήκε και το διέψευσε ,έτσι, σήμερα ο κουμπάρος, της δήλωσε πως μετά από αρκετές προσπάθειες που το ζευγάρι δεν κατάφερε να κάνει παιδιά θα μπει στη διαδικασία της παρένθετης μητέρας η οποία στην Αμερική είναι αρκετά χρονοβόρα λόγω της μεγάλης γραφειοκρατίας.

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει τελειώσει με τις νομικές διαδικασίες οι οποίες καθυστέρησαν και για το λόγο πως η γονείς της Μαρίας είχε προβλήματα με την υγεία τους και τώρα βρίσκεται στη τελική ευθεία.