Ενώπιος Ενωπίω: Μια σπάνια συνέντευξη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω: Μια σπάνια συνέντευξη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Απόψε Δευτέρα 11/1 στο Ενώπιος Ενωπίω στον Αντ1 θα βρεθεί η Ελευθερία Αρβανιτάκη και θα μιλήσει για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η σπουδαία τραγουδίστρια μιλά για την αφορμή που την οδήγησε στο πάλκο, καθώς και για τη γνωριμία της και τις μεγάλες επιτυχίες με την «Οπισθοδρομική Κομπανία».

Ποιος τραγουδιστής μαγεύτηκε από τη φωνή της και την ανέδειξε στο τραγούδι;

Ποιος υπουργός ξένου κράτους την έχει προσκυνήσει στη μέση του δρόμου για το ταλέντο της;

Τι λέει για τις μεγάλες συναυλίες της που άφησαν εποχή στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ποια είναι τα σχέδια της για το μέλλον; Γιατί είναι δυσάρεστα τα νέα για τον παρουσιαστή;

ενώπιος ενωπίω

Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Ενώπιος Ενωπίω ο Πέτρος Φιλιππίδης

Το βράδυ της Δευτέρας ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω και λίγο αργότερα ο ίδιος λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι του επιτυχημένου ηθοποιού μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο με τον Χρήστο Θηβαίο να τον συγκινεί με τις δηλώσεις του.

Ο Χρήστος Θηβαίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλος δάσκαλος ο Πέτρος και τον θαυμάζω. Δεν είναι κωμικός ηθοποιός, είναι κωδικός. Μου μεταφέρει την τέχνη του και μου την κάνει ανεξίτηλη. Μου επικεντρώνει την μνήμη και με διδάσκει. Του χρωστάω όλα αυτά.»

Φυσικά στο άκουσμα των κολακευτικών αυτών σχολίων, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν μπορούσε να συγκρατήσει την συγκίνηση του και λύγισε on air.

Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί τονίζοντας: «Τα media αρχικά με συμπαθούσαν πολύ. Την μια ημέρα σε έχουν Θεό και την άλλη λένε γιατί το έκανε αυτό; Λέγεται και κάτι άλλο, όταν λέει κάτι ο Γιάννης Μπέζος εγώ μπορεί να μην συμμετέχω αλλά μπαίνω κι εγώ μέσα.

φιλιπίδης

Είπανε αυτό… Τρώω κι εγώ λίγο ξύλο. Υπάρχει μία νέα οπτική στα πράγματα που λέει δεν πρέπει να μιλάς για τον εαυτό σου περί ευγένειας. Δεν θεωρώ κακό να λέει κάποιος ότι κάνει καλά την δουλειά του. Φτάνει να το αποδεικνύει.»

Τέλος, αποκάλυψε και για τον ρόλο του στο 50-50: «Έχω ακούσει “πώς να σε πληρώσουμε εσένα;”. Δεν με ρώτησε, βέβαια, ποτέ κανείς. Θα προσαρμοζόμουν στα νέα δεδομένα, όπως όλοι. Ένα άλλο πράγμα που ακούω είναι ότι “δεν είναι δουλειά για σένα”. Στο 50-50 δεν ήταν να παίξω εγώ, ήταν γραμμένο για άλλον.

Έτυχε να ακούσω μια συζήτηση στο καμαρίνι μου, μιλούσε ο Παύλος με τον Βασίλη Ρίσβα. Και λέω… τι λέτε; Και μου απαντούν για ένα σίριαλ, αλλά δεν είναι για σένα. Και λέω… γιατί; Γιατί δεν είναι για σένα, έχει τρεις άντρες, τρεις γυναίκες, κάτι παιδιά… Δεν είναι για σένα. Λέω μπορώ να το διαβάσω; Μου λέει διάβασέ το να μου πεις τη γνώμη σου. Και μου δίνει το 50-50»