Στην «τσίτα» η Νικολέττα του The Bachelor - Γέμισε το Instagram με φωτογραφίες της Σίας και του Βασιλάκου

Όλα τα φιλιά που έδωσαν στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην «τσίτα» η Νικολέττα του The Bachelor - Γέμισε το Instagram με φωτογραφίες της Σίας και του Βασιλάκου

Η Σία Βοσκανίδου αποφάσισε σήμερα να κάνει μία αναδρομή στο Instagram της και ανέβασε όλες τις φωτογραφίες στις οποίες φιλιέται με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο The Bachelor. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι αναρτήσεις αυτές έκαναν την Νικολέττα Τσομπανίδου να είναι στην «τσίτα».

Η πολυσυζητημένη παίκτρια έφυγε με εντυπωσιακό τρόπο από το παιχνίδι και η ατάκα της εννοείται πως έγινε viral στο διαδίκτυο μέσα σε λίγες μόνο ώρες - δείτε εδώ.

Σήμερα, η Σία θέλησε να θυμηθεί τα όσα έζησε στο The Bachelor στο πλευρό του Παναγιώτη Βασιλάκου και έτσι πόσταρε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ανταλλάσσουν φιλιά.

Bachelor Παναγιώτης Νικόλ
Bachelor Σία
Σία Παναγιώτης Bachelor

Σία και Χριστίνα μετά τα μαλλιοτράβηγματα στο The Bachelor έγιναν κολλητές - Κοινή έξοδος

Μπορεί στο The Bachelor τα μαλλιοτραβήγματα να ήταν πολλά λόγω της ζήλιας για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού πολλές έγιναν κολλητές. Όπως η Σία Βοσκανίδου με την Χριστίνα.

Πλέον οι κοπέλες δεν έχουν κάποιο λόγο για να τσακωθούν, αφού ο Παναγιώτης επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του, που είναι η Νικόλ με την οποία και πέρασαν μαζί Χριστούγεννα στο πατρικό των γονιών του.

Η Σία λοιπόν με την Χριστίνα, άφησαν πίσω εντάσεις και καβγάδες και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, όπως και κοινές εμφανίσεις, όπως θα δείτε στο instastory που ανέβασαν.

Σία Χριστίνα The Bachelor

Η Σία μετά το The Bachelor κολλητή είναι και με την Εριέττα

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης έχει αποδείξει πως έχει μπόλικο χιούμορ. Ακόμη και έξω από το σπίτι του GNTM 3 θέλει να τους κάνει όλους να γελάνε. Για αυτό και θέλησε να γίνει ο επόμενος Έλληνας Bachelor. Ωστόσο, δεν τα πήγε πολύ καλά, καθώς λόγω της επιλογής του, η Εριέττα τον χαστούκισε.

Συγκεκριμένα, η Σία Βοσκανίδου ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την συνάντηση που είχαν μαζί με την Εριέττα Παπαγιώτη, με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι μοντέλων και έναν φίλο τους.

Έτσι λοιπόν, έφτιαξαν ένα ωίντεο όπου ο Δημοσθένης πήρε την θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου και έγινε ο επόμενος Έλληνας εργένης. Όταν μάλιστα, ήρθε η ώρα της τελετής των ρόδων - που αντί για τριαντάφυλλο έδωσε έναν Άγιο Βασίλη - η επιλογή του δεν άρεσε.

Ο "Γύπας" όπως είναι το παρατσούκλι του, επέλεξε να τον δώσει στη Σία με την Εριέττα να τον χαστουκίζει. Βέβαια, πολλές ήταν οι φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Ρασέλ.

Αυτό είναι το βίντεο του Δημοσθένη από το... Bachelor