Στο Κολωνάκι με φόρμα η Φαίη Σκορδά

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο Κολωνάκι με φόρμα η Φαίη Σκορδά

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr «τσάκωσε» τη Φαίη Σκορδά στην πρωινή βόλτα που έκανε το Σάββατο στο Κολωνάκι. Η παρουσιάστρια άφησε στην άκρη τα τακούνια και τα μίνι και εμφανίστηκε με φόρμα και ίσια μποτάκια.

Μπορεί ο κορωνοϊός να μας έχει κλείσει σπίτια μας εδώ και καιρό, ωστόσο η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να αξιοποιήσει το ρεπό της το Σάββατο μιας και ο καιρός ήταν εξαιρετικός.

Έτσι, έβαλε τα casual ρούχα της και έκανε τη βόλτα της στο Κολωνάκι. Την μπεζ φόρμα της, τη συνδύασε με τα πιο σικάτα μποτάκια, τα οποία βέβαια μπορείς να βρεις κι εσύ στα Bershka αν σου αρέσουν, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι από το look της ήταν η μάσκα της.

Φαίη Σκορδά φόρμα
Φαίη Σκορδά Κολωνάκι

Νέα εμφάνιση για Σκορδά - Ηλιόπουλο! Η απίστευτη κίνηση όταν είδαν τους φωτογράφους

Το απόγευμα της Πέμπτης 12/11 η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος βρέθηκαν στην Γλυφάδα και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr κατέγραψε όλες τις κινήσεις τους!

Η Σκορδά σικάτη και λαμπερή όπως πάντα επέλεξε για την συγκεκριμένη έξοδο ένα παντελόνι, ένα απλό πουκάμισο, ένα jacket κι έκανε mix and match την λεοπάρ της μάσκα με τα κροκοδιλέ της μποτάκια. Από την άλλη ο Νίκος Ηλιόπουλος πιο απλός στο πλευρό της με μια φόρμα.

Η κίνηση της Σκορδά στο πλευρό του Ηλιόπουλου όταν είδε τους φωτογράφους

Άξιο να σημειωθεί είναι το γεγονός πως η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εντόπισε σε κάποια φάση τον φακό να τους τραβάει κι όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες στην αρχή κοκάλωσε και κοιτούσε επίμονα τον φωτογράφο ενώ μετά μπήκε στο αμάξι με τον σύντροφό της και αποχώρησε.

Να υπενθυμίσουμε πως μόλις προχθές ο ίδιος φακός την πέτυχε σε συνάντηση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος

Βόλτα Γλυφάδα ηλιόπουλος σκορδά