Συνάντηση Λιάγκα - Σκορδά στο lockdown: Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνάντηση Λιάγκα - Σκορδά στο lockdown: Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Η Φαίη Σκορδά απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη 10/11 με τον γιο της, Γιάννη Λιάγκα, στην Γλυφάδα. Εκεί για λίγα λεπτά οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως βρέθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στην Γλυφάδα στο κολυμβητήριο του γιου της Γιάννη, μιας και ο ίδιος ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του είναι χειμερινός κολυμβητής.

Όπως μας μετέφερε άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο, για λίγα λεπτά και αφότου η Φαίη άφησε τον Γιάννη στο κολυμβητήριο εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Το πρώην ζευγάρι μίλησε στο όρθιο για λίγα λεπτά και μετά οι δρόμοι τους χώρισαν. Να υπενθυμίσουμε πως παρά τον χωρισμό οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές επαφές.

Δείτε τις φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά από την πρόσφατη έξοδό της

Φαιη Σκορδά γιος

Φαιη Σκορδά έξοδος lockdown
Ωστόσο, το ίδιο βράδυ η Φαίη Σκορδά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σπίτι της, δείτε εδώ φωτογραφίες! Είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα μετά την αποκάλυψη της σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Στο σχολείο τα παιδιά του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά - Φωτογραφία με μάσκες και σχολική στολή

Άνοιξαν σήμερα τα σχολεία κι όπως όλα τα παιδάκια έτσι και οι γιοι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ξύπνησαν για να πάνε! Η μαμά Φαίη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που δείχνει και τους δυο να στέκονται περιμένοντας το σχολικό με ασορτί στολή και μάσκες!

Η φωτογραφία συνοδευόταν από το παρακάτω κείμενο:

«Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!!! Ποια μαμά έχει αγωνία για την πρώτη μέρα στο σχολείο κ δεν κοιμήθηκε; Καλή πρόοδο κι ευλογία σε όλα τα παιδάκια μας και στα πρωτάκια μας, που έχουν φέτος να διαχειριστούν τόσα καινούργια πράγματα , δύναμη και να το χαρούν όπως πρέπει!!!! Καλή σχολική χρονιά σε όλες τις δασκάλες κ τους δασκάλους!!! Να μας τα προσέχετε. Καλημέρα μανουλες!!!!!!!».

Φαίη Σκορδά παιδιά σχολείο

Δείτε εδώ και μια δυσάρεστη είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες για τον Γιώργο Λιάγκα...