Πρώτα φανερά Χριστούγεννα για Σκορδά - Ηλιόπουλο! Φωτογραφίες από το δέντρο υπερπαραγωγή

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 στόλισε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώτα φανερά Χριστούγεννα για Σκορδά - Ηλιόπουλο! Φωτογραφίες από το δέντρο υπερπαραγωγή

Μετά από ένα χρόνο κρυφής σχέσης η Φαίης Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι έτοιμοι να περάσουν στα φανερά αυτά τα Χριστούγεννα αν και η καραντίνα μπορεί να μπει λίγο εμπόδιο γιατί περιορίζει τις μετακινήσεις! Ωστόσο, επειδή αυτή η αγαπημένη εποχή πλησιάζει το βράδυ της Τρίτης η Φαίη στόλισε το δέντρο με τους γιους της!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δημοσίευσε φωτογραφίες από το ευχάριστο αυτό γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και επιβάλλεται να τις δείτε παρακάτω...

Φωτογραφίες από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της Φαίης Σκορδά

Σκορδά χριστούγεννα

Σκορδά σχέση Ηλιόπουλος

Να υπενθυμίσουμε πως παρά το lockdown η Φαίη συνεχίζει κανονικά το Πρωινό και εχθές μάλιστα συγκινήθηκε στον αέρα κάνοντας μια αποκάλυψη για μια πολύ δική της στιγμή.

Ρομαντικό δείπνο για Σκορδά και Ηλιόπουλο - Φωτογραφίες από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος αποφάσισαν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη μέρα της καραντίνας και έτσι απόλαυσαν μαζί ένα ρομαντικό δείπνο. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μάλιστα και μερικές φωτογραφίες από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει την καλύτερη φάση της σχέσης του και έτσι προσπαθεί να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του σε κοινές δραστηριότητες αν και αντικειμενικά, το δεύτερο lockdown έχει δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα.

Οι δυο τους δεν μένουν ακόμα μαζί, ωστόσο η συγκατοίκηση είναι κοντά - δείτε εδώ. Ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει μετακομίσει από τα Βόρεια Προάστια, σε ένα σπίτι στα Νότια προκειμένου να είναι κοντά στην καλή του και να περάσουν μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το μπαλκόνι της Φαίης Σκορδά όπου απόλαυσε το ρομαντικό δείπνο με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Φαίη Σκορδά Νίκος ΗλιόπουλοςΦαίη Σκορδά καραντίναΦαίη Σκορδά σπίτι