Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επιστρέφει ο Λιάγκας στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Το πρώην ζευγάρι θα επανασυνδεθεί τηλεοπτικά

Επιστρέφει ο Λιάγκας στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1
News 11.01.2021 22:43
Από Youweekly Team

Μέσα από μία ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος όχι μόνο επιστρέφει στο δυναμικό του, αλλά πρόκειται να βρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό.

Θυμίζουμε πως φέτος ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρισκόταν σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, παρόλο που είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.

Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Λιάγκας Σκορδά Πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.

Ο όρος στο συμβόλαιο του Λιάγκα με τον ΣΚΑΪ που τον οδήγησε στην έξοδό του από το κανάλι

Το Vanda's blog του Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πως ο Γιώργος Λιάγκας πριν κλείσει με τον ΣΚΑΙ φαίνεται να είχε προβλέψει κάθε ενδεχόμενο και για να μην βρεθεί ξανά "όμηρος" ενέταξε στο συμβόλαιό του έναν όρο που αναφέρει πως το κανάλι δεν μπορεί να μην αξιοποιήσει τον παρουσιαστή σε κάτι για πάνω από 3 μήνες!

Δηλαδή, αν το κανάλι αποφασίσει πως δεν θέλει να δώσει κάποιο project στον Γιώργο Λιάγκα εκείνος θα κάτσει για 3 μήνες και μετά μπορεί να ανοίξει τα φτερά του για όποιον άλλον σταθμό θέλει κι όχι μόνο αυτό... Ο ΣΚΑΙ σύμφωνα με τον ίδιο όρο θα πρέπει να καταβάλει τον μισθό που θα έπαιρνε ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι το τέλος της χρονιάς... Κάτι τέτοιο όπως είναι φανερό δεν συμφέρει καθόλου τον σταθμό του Φαλήρου οπότε... γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι θα το πάρει το προγραμματάκι του στην late night ζώνη;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιάγκας: Αγκαλιά με τους γιούς του αποχαιρετά το 2020

Άφωνη η Φαίη Σκορδά - Το άγνωστο τηλεφώνημα του Παπαδάκη με τον Ηλιόπουλο

Share