Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ατάκα της κόρης της μετά τη πρώτη μέρα σχολείου - "Έπρεπε η δασκάλα να..."

Απίστευτη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ατάκα της κόρης της μετά τη πρώτη μέρα σχολείου -

Η επιστροφή στα θρανία έγινε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day την απίστευτη ατάκα που άκουσε από τη κόρη της.

Αφού λοιπόν γύρισε από τη πρώτη μέρα η μικρή Νάγια, ενώ χάρηκε που είδε τις φίλες της, δεν της φάνηκε καθόλου ωραίο που πλέον θα έχει διάβασμα.

Έτσι είπε στη μαμά της: «Μαμά κάναμε και μάθημα», αφήνοντας άφωνη τη Σταματίνα που τη ρώτησε "τι φανταζόταν ότι θα κάνουν" με εκείνη να της απαντά:

«Ήταν η πρώτη μέρα μετά από τόσο καιρό δεν έπρεπε να πούμε τα νέα μας;». Τότε, ακούσαμε τη Σταματίνα να λέει με χιούμορ ότι η δασκάλα της έπρεπε να ετοιμάσει ένα σουαρέ για να πουν τα νέα τους, ενώ εχθές ξεκαθάρισε γιατί αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε για την ονομαστική γιορτή του γιου της στον αέρα του Happy Day

Ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή για αυτό και η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές της στον αέρα του Happy Day.

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την πανέμορφη οικογένεια της καθώς ο ο δύο ετών γιος της, Γιάννης, γιορτάζει το όνομα του.

Φυσικά, η λαμπρή παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε παρά να του ευχηθεί δημόσια και μάλιστα στην έναρξη στου σημερινού “Happy Day”

Η Σταματίνα είπε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα. Χρόνια πολλά. Μεγάλη ημέρα σήμερα. Γιορτάζουν οι Γιάννηδες. Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει. Εγώ τα λέω, γιατί τον έχω τον Γιαννάκη στο σπίτι μου. Χρόνια πολλά στο γλυκό μου το αγοράκι. Πολύ μεγάλη γιορτή η σημερινή, γιατί έχουμε πολλούς Γιάννηδες και Ιωάννες εδώ στην Ελλάδα. Να χαιρόμαστε και τον παραγωγό μας, τον Γιάννη τον Δούκα, που είναι στην ομάδα της εκπομπής από την πρώτη στιγμή, 7 χρόνια πριν».