Σκορδά για επιστροφή Λιάγκα στο Πρωινό: «Έγινε πάρα πολύ γρήγορα! Δεν είναι εύκολο»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση! Αμηχανία στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκορδά για επιστροφή Λιάγκα στο Πρωινό: «Έγινε πάρα πολύ γρήγορα! Δεν είναι εύκολο»

Σαν «βόμβα» έσκασε στην τηλεόραση η είδηση πως ο Γιώργος Λιάγκας μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει και πάλι στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Φαίη Σκορδά.

Σήμερα στην εκπομπή, η παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το γεγονός, έπειτα από ερωτήσεις των συνεργατών της και συγκεκριμένα, μετά από πάσα του Βαγέλλη Περρή.

«Πολλές φορές σε μια τηλεοπτική είδηση βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές και για πολλούς λόγους. Τώρα εντάξει ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα, ο σταθμός έδειξε ότι είναι ΑΝΤ1. Αν το δω λίγο απ’ έξω, όταν έχεις λίγες ημέρες για να διαχειριστείς μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και το κάνεις με αντανακλαστικά, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, υπάρχουν πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Υπάρχουν γερά θεμέλια, γιατί δεν είναι εύκολο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Αμηχανία ωστόσο επικράτησε όταν την ρώτησαν από πότε το γνωρίζει, με την παρουσιάστρια ουσιαστικά να λέει πως εκείνη έκανε την πρόταση.

«Τώρα, περιμένετε κάτι να πω; Σαφώς (και το ήξερα). Στον καρπό του, στον σπόρο του. Η απάντηση θα ήταν έβαλα τον σπόρο» είπε μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Θυμίζουμε πως φέτος ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρισκόταν σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, παρόλο που είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.

Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Λιάγκας Σκορδά Πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.