Βαλαβάνη: «Νομίζω κάποιος έβαλε με το ζόρι την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor! Το κορίτσι αυτό...»

Μίλησε για τους Διάσημους και τα είπε... έξω από τα δόντια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαλαβάνη: «Νομίζω κάποιος έβαλε με το ζόρι την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor! Το κορίτσι αυτό...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο φετινό Survivor στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να πει πως η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε μάλλον με το ζόρι στο παιχνίδι.

Από την άλλη, όσον αφορά τους παρουσιαστές του, ανέφερε πως δεν μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Λιανό, ο οποίος πήρε τη θέση του μετά την είδηση πως θα γίνει μπαμπάς.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν μετά από ερώτηση, δήλωσε πως μάλλον η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε με το ζόρι στο Survivor, καθώς φαίνεται πως δεν θέλει να είναι εκεί.

Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν μια από τις νέες παίκτριες του Survivor που, όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr, είχε προγραμματιστεί να μπει στην ομάδα των Διάσημων και μπήκε το βράδυ της Κυριακής 3/1.

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, για τους μη γνωρίζοντες, είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η κόρη του πρώην υπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη, σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα ακόμηπεριοδικά. Παράλληλα, ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010, η Ανθή Σαλαγκούδη εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3. Το 2012 μεταπήδησε στην τότε ΝΕΤ, όπου και παρουσίαζε μαζί με τον Γιάννη Δάρα το καθημερινό μαγκαζίνο «Μεσογείων 136».

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.

Η πρώτη εντύπωση η άφησε στην ομάδα της η Ανθή Σαλαγκούδη, από τον στίβο μάχης δεν ήταν και τόσο καλή όπως μπορείτε να παρατηρήσετε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες τις οποίες και θα μοιραστώ μαζί σας στο Vanda's blog του Youweekly.gr η Ανθή ήταν μια παρουσία που ο ΣΚΑΙ ήθελε απεγνωσμένα στο δυναμικό του και την... ακριβοπλήρωσε για να την πείσει να πει το ναι.

Τα λεφτά που παίρνει η Σαλαγκούδη από το Survivor

Η δημοσιογράφος που μπήκε στο ριάλιτι την Κυριακή, έχοντας συμφωνήσει εδώ και μέρες με την παραγωγή, διασφάλισε εβδομαδιαίες αποδοχές που την φέρνουν στην πρώτη θέση της λίστας της παραγωγής και θα λαμβάνει ποσό κοντά στις 6.500 ευρώ... Έτσι τουλάχιστον μου μετέφερε έμπιστος άνθρωπός μου και σας αποκαλύπτω με την σειρά μου στο Youweekly.gr...