Ευτυχείτε: Έφυγε από το πλατό ο Γκουντάρας - Το σχόλιο για την ηλικία του που δεν του άρεσε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Έφυγε από το πλατό ο Γκουντάρας - Το σχόλιο για την ηλικία του που δεν του άρεσε

Στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε" ο Γρηγόρης Γκουντάρας άκουσε ένα σχόλιο για την ηλικία του που δεν του άρεσε καθόλου με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να...φύγει!

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή έπαιζε ένα θέμα με τις εξελίξεις στην σειρά Άγριες Μέλισσες και ενώ συζητούσαν για το spoiler, η Κατερίνα είχε την απορία, σε ποια χρονολογία βρίσκεται η σειρά.

Τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος που είχε επιμεληθεί το θέμα απάντησε: «1966 και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάζει: «Ήμουν αγέννητος» με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Όχι! Α, ναι!».

Εκείνος τότε σηκώθηκε από τη θέση του για να φύγει και αυτό το έκανε όπως πάντα με γερή δόση χιούμορ, ενώ προηγουμένως στην εκπομπή έγινε μια αποκάλυψη για το survivor.

γκουντάρας

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Για 16 ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, κάνοντας τον, ένα από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες της παρουσιάστριας.

Πριν από τρία χρόνια ωστόσο η συνεργασία τους έληξε άδοξα, με τις σχέσεις τους να ψυχράνθηκαν, ενώ συναντήθηκαν ξανά, στο φινάλε της εκπομπής της ωραίας Ελένης πριν από ένα περίπου μήνα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πλέον ανήκει στο δυναμικό του OPEN στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ το καλοκαίρι συμπαρουσιάζει μαζί με την σύζυγο του Νάταλι Κακαβά, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, την καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού.

Ο ίδιος ωστόσο έχει σήμερα τα γενέθλια του, όπου προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως έγινε 50 ετών!