Survivor 4: Έκαναν πρόταση και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου

Επιτέλους ένας κάτω των 40

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Έκαναν πρόταση και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου

Η εκπομπή Ευτυχείτε έχει πάρει "φωτιά" με τις Survivor αποκαλύψεις της σήμερα! Αφού πρώτα έδωσαν στην δημοσιότητα ποιος παίκτης του Big Brother ενδέχεται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψαν και πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δέχτηκε πρόταση.

Για την ακρίβεια ο ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία δήλωσε πως κάθε χρόνο σχεδόν του γίνεται πρόταση για να συμμετέχει στο Survivor αλλά αρνείται κατηγορηματικά γιατί όλο αυτό είναι κατά της φιλοσοφίας του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως είναι γενικά κατά των ριάλιτι αλλά πως στο Survivor συγκεκριμένα δεν του αρέσει ο τρόπος που δείχνουν ουσιαστικά πως για ένα επώνυμο προϊόν θα πρέπει αυτός να νικήσει και να ξεπεράσει τον διπλανό του.

Ποιος είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Έκανε το ντεμπούτο του, το 2012, μέσα από την σειρά «Iki yaka bir ismail», η οποία προβλήθηκε από το τουρκικό κανάλι ATV. Έπειτα, ακολούθησε η σειρά του ΑΝΤ1, «Ταμάμ», στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου 2014 και λόγω της μεγάλης απήχησης που γνώρισε, ολοκληρώθηκε σε τρεις σεζόν, στις 12 Μαΐου 2017. Την ίδια χρονιά (2017), συμμετείχε στην ελληνική εκδοχή του ψυχαγωγικού show «Your Face Sounds Familiar», κατακτώντας τελικά την πρώτη θέση. Τη σεζόν 2017-2018 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή».

Τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΣΚΑΪ, «Όσο Έχω Εσένα» ενώ τη σεζόν 2019-2020 στη σειρά του ALPHA, «Σπίτι Είναι».

Θεατρικά έκανε το ντεμπούτο του, την σεζόν 2014-2015, με το μιούζικαλ «Barbarella: The 80s Musical», το οποίο παίχτηκε στο Θέατρο Πειραιώς 131 και στο οποίο συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τους Ελένη Φουρέιρα, Ήβη Αδάμου, Καίτη Γαρμπή και Σταμάτη Γαρδέλη. Ακολούθησε το μιούζικαλ «Οικογένεια Άνταμς» τη σεζόν 2016-2017 στο Θέατρο Βέμπο και η παράσταση «Μια τρελή τρελή αλφαβήτα» το 2017 στο Θέατρο Coronet.

Από τα μέσα του 2019 είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια Χριστίνα Γεροθόδωρου.