Survivor spoiler: Μπαίνει ο Κεχαγιάς του Big Brother στο παιχνίδι;

Η ανάρτησή του προκάλεσε ερωτηματικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler: Μπαίνει ο Κεχαγιάς του Big Brother στο παιχνίδι;

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό φέτος μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother λόγω, κυρίως, της σχέσης του με την Σοφία Δανέζη, κι όπως φαίνεται θα πάρει παραμάζωμα όλα τα projects του τηλεοπτικού σταθμού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε, ενδέχεται να τον δούμε και στο Survivor.

Για την ακρίβεια το πρωί της Δευτέρας ρεπορτάζ της εν λόγω εκπομπής ανέφερε πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram - την οποία και κατέβασ λίγες ώρες μετά βέβαια - που έγραφε Survivor κι από κάτω είχε βάλει τρεις φατσούλες που δείχνουν να σκέφτονται, αφήνοντας να πλανάται πως έχει δεχτεί πρόταση να μπει στο παιχνίδι.

Το ρεπορτάζ για την είσοδο του Κεχαγιά στο Survivor

Αγνώριστος ο Δημήτρης Κεχαγιάς πριν το Big Brother

Ο πρώην παίκτης του Μεγάλου Αδελφού είναι 28 ετών, κατάγεται από την Αθήνα και είναι ιδιοκτήτης εταιρίας υπενοικίασης σκαφών. Γυμνάζεται καθημερινά και από μικρό παιδί και του άρεσαν τα αθλήματα.

Έχει υπάρξει πρωταθλητής Ελλάδος στο Κick Boxing με πολλές συμμετοχές σε αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το άθλημα που τόσο αγαπά.

Ο ίδιος σε μια εξομολόγηση από καρδιάς είχε μιλήσει παλιότερα για το εκ γενετής πρόβλημα της υγείας του, τους σταθμούς της ζωής του και την στήριξη που είχε από τον πατέρα του στην ενασχόλησή του με τον αθλητισμό.

“Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα υγείας στο ισχίο μου, το οποίο με την πάροδο του χρόνου εξαλείφθηκε πλήρως… Δέχτηκα πολύ αγάπη στα παιδικά μου χρόνια. Στην εφηβεία μου άλλαξαν πολλά… Στο γυμνάσιο ήμουν ένα αρκετά ατίθασο παιδί, άλλαξα πολλά σχολεία. Δημιουργούσα φασαρία, χωρίς να φταίει ο Δημήτρης. Το 2008 ήρθε ο θάνατος ενός παιδικού μου φίλου από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Αυτό άλλαξε ριζικά τη ζωή μου. Αναθεώρησα τα πάντα, το τι είμαστε και τι δεν είμαστε, γέμισα φοβίες, κλείστηκα στο σπίτι μου για έναν χρόνο.

Κάποια στιγμή είχα ένα γλίστρημα και έφυγε το γόνατό μου και γύρισε προς τα πίσω. Πήγαμε για χειρουργείο κι έπρεπε να αθληθώ σε τουλάχιστον δύο χρόνια. Το 2012 επέστρεψα κι αγωνίστηκα ξανά γιατί με πίστευε ο πατέρας μου. Το 2013 έγινα Πρωταθλητής Ελλάδος! To 2016 έπαιξα το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι κι άνοιξα μαγαζί εστίασης. Έπειτα πέσαμε οικονομικά κι έτσι ήρθε η ευκαιρία για το Big Brother, αν και στην αρχή φοβόμουν”, είχε δηλώσει ο Δημήτρης Κεχαγιάς.