Το Mega επαναφέρει την σειρά "Κάτω Παρτάλι" με νέα επεισόδια

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Mega επαναφέρει την σειρά

Το "Κάτω Παρτάλι" είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και όπως φαίνεται θα επιστρέψει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του MEGA με νέα επεισόδια. Το σίριαλ είχε κοπεί στον πρώτο κύκλο και δεν είδαμε ποτέ την συνέχεια.

Από τότε, έχουν γίνει πολλές φορές συζητήσεις για να επιστρέψει, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Αυτή τη φορά, όμως, η επιστροφή του έχει περισσότερες πιθανότητες για να γίνει.

Όπως ανέφερε Στη φωλιά των Κου Κου η Δήμητρα Καλφούντζου, το Mega έχει έρθει σε επαφή με τους συντελεστές της σειράς, έχουν λυθεί πολλά προβλήματα, έχουν αποκασταθεί οι σχέσεις και φαίνεται πως είμαστε στον δρόμο για να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και να επανέλθει το Κάτω Παρτάλι από τη νέα σεζόν.

Στο MEGA ωστόσο θα δούμε και μια σειρά του Ανδρέα Γεωργίου όταν αποδεσμευτεί από τον ΣΚΑΙ.

Πότε προβλήθηκε η σειρά Κάτω Παρτάλι στο MEGA και ποιοι πρωταγωνιστούν

Το Κάτω Παρτάλι είναι μια ελληνική μαύρη κωμωδία μυστηρίου και περιπέτειας τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2014 και 2015, η οποία προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Το σενάριο της σειράς είναι του Λευτέρη Παπαπέτρου, ενώ η σκηνοθεσία της Αμαλίας Γιαννίκου.Τα γυρίσματα έγιναν στο Καπανδρίτι

Το τραγούδι τίτλων της σειράς είναι διασκευή του τραγουδιού "Χωριό μου, χωριουδάκι μου", το οποίο τραγούδησε η Σοφία Βέμπο το 1947, σε στίχους του Μίμη Τραϊφόρου και μουσική του Ιωσήφ Ριτσιάρδη. Τη διασκευή έκανε το συγκρότημα Imam Baildi.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου 2014, ενώ στις 12 Ιανουαρίου 2015 ξεκίνησε η προβολή του δεύτερου κύκλου. Έπειτα από δύο επιτυχημένους κύκλους, η σειρά, ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα ανανεωθεί και για τρίτη χρονιά, με δέκα ακόμα επεισόδια, τα οποία είχε έτοιμα ο σεναριογράφος, αναβλήθηκε επ' αόριστον, λόγω της μη καταβολής οφειλών από τον τηλεοπτικό σταθμό στους ηθοποιούς.

Το 2017, το Mega ζήτησε από τον Λευτέρη Παπαπέτρου να γράψει δύο μεγάλης διάρκειας επεισόδια, με σκοπό να προβληθούν σε τηλεταινία για να ολοκληρωθεί η σειρά.

Mega Κάτω Παρτάλι

Υπόθεση

Ο Κωνσταντίνος (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ένα πετυχημένο στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας, χάνει τη δουλειά του λόγω κρίσης, με αποτέλεσμα η μέχρι τότε ζωή του, που ήταν γεμάτη πάρτυ και διασκέδαση, να πρέπει να αλλάξει ριζικά. Η σύντροφός του Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) του προτείνει να πάνε στο χωριό της, το Κάτω Παρτάλι, με την πιθανότητα να μετακομίσουν εκεί και να ασχοληθούν με τον αγροτουρισμό. Ο Κωνσταντίνος δεν φαίνεται και πολύ πρόθυμος αλλά τελικά πείθεται να επισκεφτεί το χωριό παίρνοντας μαζί του και την αδελφή του Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη).

Η Βίβιαν, όπως και ο αδελφός της, είναι συνηθισμένη στην πολυτέλεια αλλά δέχεται να ακολουθήσει τον Κωνσταντίνο και την Μυρτώ στο Κάτω Παρτάλι για να αλλάξει παραστάσεις, μιας και μόλις έχει πιάσει στα πράσα τον σύζυγό της Στέφανο (Σταύρος Καραγιάννης) να την απατά. Ο Στέφανος, εκτός από άπιστος, είναι και ένας απατεώνας ο οποίος χρωστάει χρήματα παντού και συλλαμβάνεται για τα χρέη του προς στο δημόσιο.

Οι τρεις φτάνουν στο Κάτω Παρτάλι όπου τους περιμένει η οικογένεια της Μυρτούς. Ο πατέρας της Διαμαντής (Τάσος Χαλκιάς) είναι ένας σκληροτράχηλος και περήφανος άνθρωπος του χωριού που θέλει να παντρέψει τη μονάκριβη κόρη του με τον Βλάση (Σταύρος Σβήγκος), ένα παλληκάρι του χωριού, και δεν βλέπει τον ερχομό των "Αθηναίων" με καλό μάτι. Η μητέρα της Μυρτώς, η Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου), φαίνεται να υποδέχεται πιο φιλικά τους "νεοφερμένους" και ενώ δείχνει γλυκιά και αθώα, στην πραγματικότητα δεν της ξεφεύγει τίποτα.

Η ζωή του Κωνσταντίνου και της Βίβιαν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, μαζί και του κολλητού της Βίβιαν, Μανώλη (Μίνως Θεοχάρης), ο οποίος φτάνει λίγες μέρες μετά για να την ενημερώσει ότι την ψάχνει η Αστυνομία. Το ήσυχο χωριό δεν είναι αυτό που φαίνεται και οι περίεργοι κάτοικοί του κρύβουν πολλά μυστικά τα οποία θα φέρουν πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.