Nίκος Μουτσινάς: Σχολίασε την τηλεοπτική επανένωση Σκορδά - Λιάγκα - "Χώρια στην ζωή ,παρέα στη TV"

Σοκαρισμένος

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Nίκος Μουτσινάς: Σχολίασε την τηλεοπτική επανένωση Σκορδά - Λιάγκα -

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός πως ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο Πρωινό μαζί με τη Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα ο παρουσιαστής φάνηκε πραγματικά σοκαρισμένος λέγοντας:

«Είμαι σε σοκ. Τι βόμβα μεγατόνων ήταν αυτή! Πόσα χρόνια πίσω; Είχα μαλλιά; Δεν ξέρω. Πόσο παλιά είναι αυτό; Αδιανόητο! Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά ξανά μαζί στο Πρωινό. Τον Ουγγαρέζο σκέφτομαι μόνο, είναι σε λάθος εκπομπή αυτή τη στιγμή. Δεν πειράζει όμως, όλα καλά. Χώρια στη ζωή, παρέα στην TV.

Μέχρι τώρα ήταν σαν όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει πρωινό. Τώρα θα είναι το πρώτο ζευγάρι που έχει χωρίσει και ξανακάνει πρωινό. Ανοίγει νέος κύκλος». Την "επανένωση" του τηλεοπτικού ζευγαριού σχολίασε και η Λίτσα Πατέρα.

Σκορδά για επιστροφή Λιάγκα στο Πρωινό: «Έγινε πάρα πολύ γρήγορα! Δεν είναι εύκολο»

Σαν «βόμβα» έσκασε στην τηλεόραση η είδηση πως ο Γιώργος Λιάγκας μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει και πάλι στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Φαίη Σκορδά.

Σήμερα στην εκπομπή, η παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το γεγονός, έπειτα από ερωτήσεις των συνεργατών της και συγκεκριμένα, μετά από πάσα του Βαγέλλη Περρή.

«Πολλές φορές σε μια τηλεοπτική είδηση βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές και για πολλούς λόγους. Τώρα εντάξει ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα, ο σταθμός έδειξε ότι είναι ΑΝΤ1. Αν το δω λίγο απ’ έξω, όταν έχεις λίγες ημέρες για να διαχειριστείς μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και το κάνεις με αντανακλαστικά, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, υπάρχουν πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Υπάρχουν γερά θεμέλια, γιατί δεν είναι εύκολο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Αμηχανία ωστόσο επικράτησε όταν την ρώτησαν από πότε το γνωρίζει, με την παρουσιάστρια ουσιαστικά να λέει πως εκείνη έκανε την πρόταση.

«Τώρα, περιμένετε κάτι να πω; Σαφώς (και το ήξερα). Στον καρπό του, στον σπόρο του. Η απάντηση θα ήταν έβαλα τον σπόρο» είπε μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Θυμίζουμε πως φέτος ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρισκόταν σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, παρόλο που είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.