Τάσος Σωτηράκης: Άλλος άνθρωπος ο «Γκούμας» πριν τις Άγριες Μέλισσες

Δείτε τον με μακρύ μαλλί και γένια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Σωτηράκης: Άλλος άνθρωπος ο «Γκούμας» πριν τις Άγριες Μέλισσες

Οι περισσότεροι γνωρίσαμε τον Τάσο Σωτηράκη μέσα από τον ρόλο του Γκούμα που ενσαρκώνει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Πριν από λίγο καιρό ωστόσο ήταν πραγματικά αγνώριστος, με μακριά μαλλιά και γένια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει αναλάβει στη σειρά αλλά και στην μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του προκειμένου να μπει στο σίριαλ.

«Με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχουμε ακούσει… τον εξάψαλμο από τον κόσμο για τους ρόλους μας στις Άγριες Μέλισσες, αλλά στο δρόμο με καλύπτει η μάσκα. Όταν ήμουν διακοπές, ήταν η αρχή των επεισοδίων που είμαστε στις φυλακές και ήρθε μια κυρία και μου είπε “αμάν, τι σου έκανε; Το χέρι λίγο σου έπιασε και τη βάλατε στην απομόνωση;

Πριν τη συμμετοχή μου δεν έβλεπα φανατικά τις Άγριες Μέλισσες. Είχα δει κάποια επεισόδια, ήξερα κάποια πράγματα, αλλά δεν το παρακολουθούσα φανατικά. Δεν ξέρω τίποτα για το μέλλον της σειράς. Δεν ξέρω ούτε αν θα μπει φυλακή ο Βόσκαρης - δείτε εδώ το δικό μας spoiler - ούτε αν θα παντρευτούν η Λενιώ με τον Λάμπρο. Η αλήθεια είναι ότι και το ήξερα δεν θα στο έλεγα. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη είμαστε φίλοι και συνεργάτες χρόνια. Στα ξεκινήματά μας έτυχε να βρεθούμε και οι δύο στο πλευρό της Άννας Συνοδινού.

Τάσος Σωτηράκης Άγριες Μέλισσες

Άλλαξα την εμφάνισή μου για τις Άγριες Μέλισσες. Τα μαλλιά μου και τα μούσια μου ήταν πολύ μακριά. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση για την αλλαγή στην εμφάνισή μου, αλλά είμαστε ηθοποιοί και προσαρμοζόμαστε. Ένας δημόσιος υπάλληλος της δεκαετία του ’60 δεν θα μπορούσε να έχει κοτσίδα. Θυμάμαι ακόμα τη μέρα που έκοψα τα μαλλιά μου, ήταν ριζική αλλαγή. Είχα μακριά μαλλιά 12 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη σοκάρεται όταν πληροφορείται το ένοχο παρελθόν μεταξύ του Κυπραίου και του Νέστορα ενώ η έρευνα του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει σε μια ακόμα απρόσμενη ανακάλυψη. Θα τα καταφέρει να ενοχοποιήσει την Ελένη και να την οδηγήσει ξανά σ’ ένα κελί;

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης Ελένη φυλακή

Ο Μελέτης ανακαλύπτει με ποια γυναίκα είναι ερωτευμένος ο Κωνσταντής και η φιλία τους φαίνεται πως οδηγείται σε ρήξη. Ο Νικηφόρος συνεχίζει το ανίερο σχέδιο του προκειμένου να υπογραφεί η συμφωνία με τον Ιγνατιάδη. Ο Κωνσταντής παίρνει την απόφαση στο δίλημμα που τον βασανίζει… να παντρευτεί την Δόμνα και να απαλλαγεί απ’ τον εκβιασμό του Θέμελη ή ν’ ακολουθήσει τα σχέδια του Δούκα;

Ο Τάκης αποφασίζει να κάνει γνωστή σε όλο το Διαφάνι τη σχέση του με την Δρόσω, προκαλώντας την οργή του Κωνσταντή. Η Ελένη βρίσκεται μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη που θα της δώσει τα όπλα να πολεμήσει τον Βόσκαρη. Ενώ έρχεται το τέλος του Μελέτη.