Ενοχλημένη η Κατερίνα Στικούδη για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της

«Όταν θέλω να τρώω, θα τρώω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Κατερίνα Στικούδη για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της

Η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ ενοχλημένη με τα σχόλια που δέχεται στα social media, τα οποία αφορούν τα κιλά της.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, ενώ δε διστάζει να ποζάρει πολλές φορές και χωρίς μακιγιάζ.

Έτσι συχνά δέχεται και σχόλια, τα οποία είναι άλλες φορές θετικά και άλλες φορές αρνητικά. Αυτή τη φορά, στάθηκε στα σχόλια που γίνονται για τα κιλά της με ένα πολύ αυστηρό Insta story.

Κατερίνα Στικούδη instagram

«Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Όταν θα θέλω να τρώω, θα τρώω κι ας φουσκώνω. Εντάξει τώρα; Συνεννοηθήκαμε; Άντε τώρα κάνε μου τη χάρη», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη στο Instagram της.

H αφοπλιστική απάντηση της Κατερίνας Στικούδη αναφορικά με το αν έχει κάνει αυξητική στήθους

Η Κατερίνα Στικούδη πολλές φορές δέχεται ερωτήσεις που αφορούν το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, για αυτό και η ίδια απάντησε σε ένα σχόλιο ενός follower της.

Το μοντέλο και τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και πολύ συχνά αλληλεπιδρά με τους φίλους και διαδικτυακούς της θαυμαστές.

Μάλιστα, δεν διστάζει να απαντήσει και στα σχόλια των ακολούθων της, είτε είναι αρνητικά είτε θετικά.

Η Κατερίνα Στικούδη πριν λίγες μέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με συνεργάτες της στην οποία το μπούστο της είναι αρκετά.. αποκαλυπτικό.

Φυσικά τα σχόλια και οι αντιδράσεις πήραν φωτιά και μάλιστα ένας από τους followers της τότε την ρώτησε αν έχει κάνει αυξητική στήθους.

Η ίδια φάνηκε να μην κομπλάρει καθόλου και να απαντά με ειλικρίνεια και πάνω από όλα με χιούμορ δηλώνοντας πως απλά.. έφαγε πολύ τις γιορτές!

Η Κατερίνα φαίνεται να μην ενοχλείται από τέτοιου είδους σχόλια, αλλά σίγουρα ενοχλείται για την κριτική που κάνουν στον σύζυγο της.

σχόλιο κατερίνας στικούδη για αυξητική στήθος