Υπερπολυτελές το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Είναι σαν γήπεδο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Υπερπολυτελές το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το υπερπολυτελές σαλόνι που έχει στο σπίτι όπου μένει μαζί με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Το ζευγάρι είναι εξαιρετικά ενεργό στα social media και έτσι αυτή τη φορά η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μας δείξει για ακόμα μία φορά το σαλόνι της, το οποίο βέβαια δεν έχει πλέον το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μία φωτογραφία από το σαλόνι και το τζάκι τους είναι απίστευτο. Όπως είδαμε είναι τεράστιο σε ύψος και όχι μόνο, αφού θέλεις... καρέκλα για να φτάσεις τα διακοσμητικά.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το... Πάσχα

Και όμως καλά διαβάστε. Το ζευγάρι Λευτέρης Σουλτάτος και Βάσω Λασκαράκη ξεκίνησαν μερικές προετοιμασίες για το Πάσχα, ακόμη δεν τελείωσαν τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, μας έδωσαν και μια μικρή γεύση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μπήκαν στην κουζίνα του σπιτιού τους και ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για τα πιο νόστιμα Πασχαλινά αβγά μικρά και μεγάλα, τα οποία σίγουρα θα "τσακίσει" η κόρη της ηθοποιού.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, προσπαθούν να περνούν την καραντίνα τους όσο πιο όμορφα μπορούν και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό τι ζήτησε η ηθοποιός από τον Alpha και δεν έκλεισε η συμφωνία τους.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος κουζίνα

Βάσω Λασκαράκη: Στην κουζίνα του σπιτιού της ακολουθώντας τις συνταγές του Λευτέρη Σουλτάτου!

Ο χρόνος είναι άπλετος για πολλούς που λόγω καραντίνας αλλά και διακοπών Χριστουγέννων μένουν σπίτι. Έτσι και η Βάσω Λασκαράκη για να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο μπήκε στη κουζίνα για να μαγειρέψει συνταγή του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου.

Η ηθοποιός έχει εκφράσει την αγάπη της για την μαγειρική και με τις οδηγίες του αγαπημένου της τα αποτελέσματα είναι πάντα λαχταριστά, έτσι και τώρα που προσπάθησε να φτιάξει ένα γλυκό.

λασκαράκη και σουλάτος