Βάσω Λασκαράκη: Τι ζήτησε από τον ALPHA - Γι'αυτό δεν έκλεισε η συμφωνία τους

Όλα στη φόρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Τι ζήτησε από τον ALPHA - Γι'αυτό δεν έκλεισε η συμφωνία τους

Εξελίξεις σχετικά με την συνεργασία που ήταν να γίνει ανάμεσα στην Βάσω Λασκαράκη και τον ALPHA βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε τι ζήτησε από το κανάλι, με αποτέλεσμα τελικά η συμφωνία να μην κλείσει.

Ο τηλεοπτικός σταθμός, κάποτε ήθελε την ηθοποιό να είναι εκείνη που θα έπαιρνε τη θέση της Ελένης Μενεγάκη μετά την αποχώρηση της - Δείτε απόσπασμα από την τελευταία της εκπομπή με το Ματέο και τα παιδιά - ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το Athensmagazine.gr, η Βάσω Λασκαράκη, είχε ζητήσει από τον ALPHA, ανεξαρτήτως τηλεθέασης να συνεχίσει να είναι στον «αέρα» σε όποια ζώνη και αν συμφωνηθεί και ολόκληρη την επόμενη σεζόν. Σε αυτό τον όρο όμως δεν συμφώνησε το κανάλι με αποτέλεσμα τελικά να μην προχωρήσουν σε συνεργασία.

Δύσκολες ώρες για τη Βάσω Λασκαράκη - Έπεσε θύμα απάτης

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Βάσω Λασκαράκη καθώς όπως ανακοίνωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης όταν κάποιοι έφτιαξαν ένα ψεύτικο account στο όνομά της.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερα προφίλ celebrities στο Instagram τα οποία ισχυρίζονται πως δίνουν δώρα και χρήματα στους followers τους.

Η Βάσω Λασκαράκη ενημέρωσε σήμερα τους διαδικτυακούς της φίλους πως υπάρχει ένας τέτοιος λογαριασμός ο οποίος επιδιώκει να πάρει τα χρήματα αυτών που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς.

Μάλιστα, ζήτησε από τους followers της να μπλοκάρουν τον συγκεκριμένο λογαριασμό και να τον κάνουν αναφορά. Δείτε εδώ ένα απίστευτο σκηνικό που σημειώθηκε στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη.

Βάσω Λασκαράκη διαδικτυακή απάτη

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση με την οποία έφερε για ακόμα μία φορά ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς μίλησε για ένα ευαίσθητο θέμα.

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ιδανικές για να τις περάσουμε στο σπίτι μαζί με την οικογένειά μας και όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κάποιοι ωστόσο δεν είναι τόσο τυχεροί και η ηθοποιός θέλησε να θίξει το συγκεκριμένο θέμα.

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία που δείχνει την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δύο κόσμους. Από τη μία η ζεστασιά του σπιτιού με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και από την άλλη το δέντρο στον δρόμο.

Βάσω Λασκαράκη ανάρτηση