Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Διδασκάλου - Συναντήθηκε με τον Πανταζάρα σε παγκάκι της Πλάκας για καφέ

Δεν σταμάτησε ο κόσμος να τους χαιρετάει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Διδασκάλου - Συναντήθηκε με τον Πανταζάρα σε παγκάκι της Πλάκας για καφέ

Με τα γυρίσματα για τις “Άγριες Μέλισσες” να είναι καθημερινά αλλά και με τις υποχρεώσεις της Κατερίνας Διδασκάλου για τις live streaming θεατρικές της παραστάσεις να της απορροφούν όλη την ενέργειά της, ο ελεύθερος χρόνος της ηθοποιού είναι μια σπάνια πολυτέλεια!

Με μόνη εξαίρεση την περίοδο των γιορτών που κατάφερε να περάσει αρκετό χρόνο μαζί με τις δύο κόρες και τα εγγόνια της και να ξεκουραστεί. Η μόνη της έξοδος, όταν ο καιρός το επιτρέπει, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, είναι για περπάτημα στις παρυφές της Ακρόπολης, όπου βρίσκεται το σπίτι της, αλλά και στα σοκάκια του Θησείου.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, φορώντας το αθλητικό της κολάν και τα άνετα μποτάκια της, έκανε τον περίπατό της μαζί με τα δύο της σκυλιά και τον καλό της φίλο Γιώργο Ιωσηφίδη, που είναι υπεύθυνος του Πολιτιστικού Τομέα του Δήμου Ελληνικού. Μάλιστα η βόλτα αυτή κατέληξε και ως μια επαγγελματική συνάντηση για κάποια θεατρικά σχέδια που έχει στο μυαλό της και σκέφτεται να υλοποιήσει το καλοκαίρι. Λίγο πριν από την επιστροφή της στο σπίτι συνάντησε τυχαία και έναν άλλο γνώριμο κάτοικο της περιοχής αλλά και του... Διαφανίου, τον Αργύρη Πανταζάρα, με τον οποίο, μάλιστα, κάθισε στο πάρκο και συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Η παρέα αυτή φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους περαστικούς και η Κατερίνα δεν σταμάτησε να χαιρετά με άνεση όσους θαυμαστές της σειράς της μιλούσαν, με τον Αργύρη να σιγοντάρει όπως πάντα χιουμοριστικά. Λίγη ώρα μετά αποφάσισε να συνεχίσει τη βόλτα της προς του Φιλοπάππου, πριν επιστρέψει εντέλει στο σπίτι της.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Διδασκάλου

Κατερίνα Διδασκάλου περιοδικό You

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Η καθημερινή ρουτίνα της γυμναστικής

Λάτρης των χειμερινών αλλά και των θερινών σπορ, της γιόγκα και του χορού, η Κατερίνα διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα. Με την ίδια πειθαρχία που αντιμετωπίζει τη δουλειά της προσπαθεί να μην ξεφεύγει και από τις καθημερινές της συνήθειες που αφορούν στη γυμναστική αλλά και στην υγιεινή διατροφή - είναι vegan εδώ και πολλά χρόνια, δείτε εδώ την διατροφή της. Ακόμα και μέσα στην καραντίνα, λοιπόν, βρίσκει το περπάτημα ως έναν ευχάριστο τρόπο για να είναι σε φόρμα παράλληλα και με κάποιες ασκήσεις γιόγκα που συνεχίζει να κάνει στην ταράτσα του σπιτιού της!